Winnie1985 發表於 2022-9-28 12:26:30

35人妻啤酒妹Winnie

崴數35
身高165cm
體重49Kg
身形 fit
見面費 1800

自我介紹
人妻啤酒妹Winnie,今年35歲,因為老公唔生性爛賭爭落成身卡數同街數,被逼短期出嚟做還債,希望各位哥哥叔叔可以幫下我啦,Winnie一定比到老婆同女友feel你哋㗎。

1q
$1800 (1小時)
包括
冲涼,接吻,no Dom BJ, with Dom ML,69

2q
$3000 (2小時)
冲涼波推,接吻,no Dom BJ, with Dom ML, 69

***1q /2q額外收費
按摩 +$100 /15分鐘(須預備按摩油,請提前通知)
玩具+200(須預備,請提前通知)
穿性感睡衣 +$100
穿嘉士伯/1664啤酒製服 +$300
穿T-back +$100
穿高踭鞋 +$100

過夜無限q (8小時,時間0000-0800)$5000
冲涼波推,接吻,no Dom BJ, with Dom ML, 69
另外,過夜服務巳包括穿著性感睡衣、絲襪 & 高踭鞋

不做服務
肛交
冇套ML
上車
SM
口爆吞精顏射
影相拍片

約會地點只限時租酒店、別墅,酒店,地區荃灣、油麻地、旺角、尖沙咀、港島區+$100
不去賓館
出到嚟見面唔啱,收車錢$200

上你門 +$300
只上居屋或私人屋苑,樓下有CCTV及保安座頭
不接受公屋、村屋、工廈或工廈住宅tg winnie3hk

Winnie1985 發表於 2022-9-28 13:01:34

:kiss::kiss:

1129victor 發表於 2022-9-30 15:59:51

How to contact

Lamyic 發表於 2022-9-30 16:00:56

Cccccccccccc

外星浪人 發表於 2022-9-30 16:01:18

Cccccccccccccc

1129victor 發表於 2022-9-30 16:01:22

TG 唔啱 !!!

外星浪人 發表於 2022-9-30 16:03:18

Tg根本唔啱!搵笨既!

ngldl 發表於 2022-9-30 16:19:57

Thank you so much

hksyp 發表於 2022-9-30 16:50:41

d j k k k k k v c c g j k

geoffrey5 發表於 2022-9-30 17:30:10

your contact not correct orz
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 35人妻啤酒妹Winnie