aj406 發表於 2017-9-28 04:26:28

Agent真係忍無可忍,召妓網go141/sex141.com假陀地/假日本實錄

(以上全部假相,全部同一人,但有幾成似,年屈三十中,索價一萬,值唔值博自己諗)
1.體驗假model經歷 --見到本地名模諗住打去試下,一開始佢話二,三千蚊,等我到左灣仔維多利亞開房,個agent又話3000蚊條女唔得閑,比”多少少”會有靚好多model"咁岩”係附近,咁我問佢即係幾多? 佢話5,6千蚊。一個帶口罩,廣東話怪怪地,著埋6吋高跟鞋先僅有170cm,著到腳都彎(o型腳)曬既中女Yomi入黎。除左口罩一睇肯定至少三十幾歲。樣係唔差,不過個鼻好尖同假,塊面打左好多野,一講野就唔自然(好膠)。咁我打返去agent度問,呢個幾多錢,佢話呢個好好架,拍過喜愛夜蒲2同洗頭水廣告,叫我比多少少佢,話一萬。(我心諗,你見我話ok就講一萬,唔ok就講5000架啦!)我情願比車馬費,點知條女話要500蚊。講左好耐都唔肯走,我比低500佢。之後我係間房無聊又餓,打去另一個陀地agent, 講2句原本佢又諗住叫同一條女出黎,不過呢邊叫Joey,佢話頭先果個可以5000蚊比到我, 咁我就經呢個agent叫返果隻“model". 點知黎到又係咁,條女返到黎又話6000先肯。講左好耐我話4500唔得就走,佢頭先都拎左我500蚊車錢。最後Joey就照做左。但係十分馬虎,全程15分鐘,吹要套冇wet kiss唔肯比錫妹,差過好多大人網假相agent女,起碼人地都係呃你千幾蚊。打幾個電話都係同一條女出黎。地點灣仔維多利亞。
後來搵到一個肯發相的灣仔私人會所agent, 發了幾張從網上下載假相(與真人4/5成相似),出到黎又係呢條女(joey/yomi),今次個名叫Rachel. 以為貴野就係好野,原來只係食個打扮,又貴年紀又大仲要受氣,真係唔值!
**** Hidden Message *****

2. 假日本經歷:去到尖沙咀,佢話美麗華有長房,點知叫我去隔離金巴利酒店。出面有個agent係度sell你,但所謂日本妹係大陸人,貌似40歲話自己十九歲。電話有中文字。彈佢鐘?佢死纏住我唔肯走,主動埋身摸我果度。嚇到L都9縮

jimmylau2328 發表於 2017-9-30 11:13:43

sorry to hear that , fuck agent

lawkinglam1104 發表於 2017-9-28 21:32:14

thanks you so much

llkkp11223 發表於 2017-9-28 23:13:46

let me see

four_man 發表於 2017-9-28 23:44:33

Nice to meet you

Tommylee04 發表於 2017-9-29 03:07:19

Thanks for sharing

richardlee 發表於 2017-9-29 11:26:36

nice to see

hongtong 發表於 2017-9-29 12:50:47

Ccccccccccccccc

肥仔ray 發表於 2017-9-29 14:02:49

Ccccccccccc

朗朗 發表於 2017-9-30 00:59:31

ccccccccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: Agent真係忍無可忍,召妓網go141/sex141.com假陀地/假日本實錄