trill 發表於 2018-7-14 04:45:01

放飛機+終極玩野之chloecc520

睇左之前師兄報告,講到成個女神咁款就當然係一定要約啦 < wechat id: chloecc520 >

上星期約過佢一次,唔係約第二日出,中間隔左幾日
咁o係約定之前果晚就問下邊度等呀確認下呀咁.........唔覆.......算,可能訓左啫
約定當日早幾個鐘keep住都再同佢確認,都係玩失蹤唔覆
見佢朋友圈度講到自己入幾多次醫院暈幾多次咁慘,就當然要關心下係唔係出左事啦
屌又唔覆.......
第一次約就比佢放左飛機
(呢次佢標價係千二) < wechat id: chloecc520 >

昨日心血來潮又想話試約多佢一次啦,點知今次又覆得幾快喎,仲好快定晒時間地點(全部都係女仔指定)
問題黎了,今次佢變左千四,咁順勢問埋佢上次點解失蹤啦,ignore我
今日就本來女仔指定左係3點鐘,然後佢2點就話要晏d,咁好啦我問佢要改幾點,淨係話夜晚
咁我心諗好啦反正都係我好想好想食嘅女神type,等就等,就下女仔無所謂
如是者佢就話6點半,咁一路等啦
我又衰嘅,早到左勁多(6點到左),咁諗住女仔可能都會早少少到啦,始終見佢好似好等錢使,應該會上心d
結果呢,就精彩喇............ < wechat id: chloecc520 >

首先女仔遲到15分鐘以上......呢個都唔係問題,因為放工時間太多人而且又勁大雨,又真係難準時d
(咁即係我前前後後等左差唔多成粒鐘)
好啦終於見到真人,同其他報告描述差好遠,皮膚白滑係假嘅,又瘀又花就係真,又有人話佢靚女,點知就似係蒲友樣
見到面係想賣甩我,同佢講句野就叫我靜d,叫我行開d (我當你係有熟人唔想比人知你同人開房啦)
先係7仔買完野
經過藥房又話要買野,叫我唔好一齊仲叫我去前面等,成功咁使開左我
咁好啦我隔左一陣去藥房睇下佢買完未,番轉頭唔見左佢,就問佢去左邊度
同時間我去問番個大廈個石q叔叔有冇個高高瘦瘦女仔入左去,佢就話入完黎走左出番去唔知去左邊度
可以睇下面對話紀錄 < wechat id: chloecc520 >

我上到賓館坐左勁耐等佢覆,去到打埋call佢就del左我
擺到明係黎玩鳩我啦

呢條仆街,如果佢一見到面就話唔想同我做我都冇咁火滾
而家係玩完我一大輪之後先講話"我吾啱唔得"
而且每一次飛機完都無道過歉,好似老馮咁

附上佢今日約之前SEND比我認佢果張相

最後,大家要錫住佢,唔好玩野,放飛機,幫下佢。;P 你懂的
< wechat id: chloecc520 >

ming890 發表於 2018-7-17 09:56:37

我都試過,不過俾你好彩,約實左到嗰日佢冇覆我,嘥鬼氣決定唔再約!

麥芒6 發表於 2018-7-17 12:32:23

無野嘛....女神Type都唔輪到佢啦...

不過一睇, 佢係飛機師Type多D.... ;P

睇埋佢Wechat, 扮同情多D.....

trill 發表於 2018-7-18 02:28:38

麥芒6 發表於 2018-7-17 12:32
無野嘛....女神Type都唔輪到佢啦...

不過一睇, 佢係飛機師Type多D....

未見樣咪女神,又175高又幼腳又幼腰,真係幾ok
send個樣黎打左個突
見到真人真心覺得核突
諗番起好彩係佢彈,唔係上左去都唔知點啃

p.s.唔止係飛機師type,仲要係飛機場type

ss0310 發表於 2018-7-20 04:01:38

佢出晒名 咋死周圍r人錢 之前有人po過晒佢身份證地址果d出黎 借左錢唔還搏同情 好耐之前俾佢放過幾次飛機

ETHAN005 發表於 2018-7-23 09:56:55

Ccccccccccvccc

andrewmax 發表於 2018-7-25 00:06:16

好耐以前有約過一次, 傾好時間地點, 但去到影都冇隻, 隔左幾個鐘佢先覆返話唔得閒.
從此就冇再搵佢.

trill 發表於 2018-8-22 05:04:27

希望唔好再有受害人UP

pplinmarket 發表於 2018-10-24 02:18:46

ccccccccccccccccc

Kkbox5345 發表於 2019-7-9 12:47:46

Hihi ching , pm pm more details, thanks
頁: [1]
查看完整版本: 放飛機+終極玩野之chloecc520