Nopmet 發表於 2018-9-23 15:58:17

不妨試試katy

今年個市吾錯,最近升職加薪就諗住揾個cc 當興祝下,星期六晚就約左Katy cc 出來尖沙咀。

Katy 只提供按摩bj plan ,有其它要求既c hing 要注意。

當晚早到左,就先去百佳開定房等,由於Katy Wechat 無放相,今次係一d線索都無既情況下盲約,算係買鋪大細。Katy 好有交帶,一路有update 行蹤。等左無耐,聽到有人敲門,我二話不說將門打開,見到一位年青貌美,身穿黑色連身裙,白色高跟鞋既金髮美人對住我微笑,大家互相打個招呼,寒暄兩句就各自解甲去沖涼,入到去,Katy 細心調較水温,幫我清洗全身。

出到來擦乾身,Katy 示意我扒低,一絲不掛咁坐左上來開始按肩,全程有傾有講,閒話家常,不過要鬆背既c hing 就吾好抱太大期望,始終醉翁之意不在酒。按左一陣,Katy示意我翻身,小心幫我上套bj,用性感小嘴服侍細佬,吹左一陣,就除套幫我hj 。為免整痛細佬,katy 準備左按摩油,非常貼心,值得一讚。Katy 塗上油,用玉手係細佬身上上上落落,不斷套弄,我見狀亦不甘示弱,上下其手,用雙手係白滑既肌膚上四處遊走,不時挑逗佢對粉紅乳頭,還以顏色。過左無耐,興奮既我把持不住,被ko了。

事後沖涼,Katy 見有時間,主動幫我擦背,舒服得來又有gf feel。

如果想要gf feel 同吾要求 ml 既c hing ,可以一試。

Katy wechat:
**** Hidden Message *****

tomcha 發表於 2018-9-24 14:58:11

Let seeeeeeee

lunchtimeswim 發表於 2018-9-24 15:06:35

Good wo, thx for share

ego-vampire 發表於 2018-9-24 15:11:40

cccvvvvvvvvvvv

pcdog 發表於 2018-9-24 16:13:30

cccccccccccccccc

Loveualways 發表於 2018-9-24 16:29:14

Cccccccccccccc

richardlee 發表於 2018-9-24 17:27:09

nice to see

Manman0725 發表於 2018-9-24 17:33:29

Vvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

ffx 發表於 2018-9-24 17:45:57

thx for sharing

kenneth825 發表於 2018-9-24 20:22:15

Ccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 不妨試試katy