cty 發表於 2016-6-13 18:16:23

wechat約女

同條女wrchat傾咗幾日,叫做溝咗佢約佢去上房玩,佢話只可以錫同摸,我話ok。嘿....心諗上到房就我話事啦,帶咗佢去間相熟時租(因為唔查身分証)入到房玩埋69比我瀬到佢下面濕晒,我想插入去時,佢話:我處黎架。我話:我知道,插一吓吖。佢點頭示意可以,我伸個龜頭入去即感到有野前面頂住。佢即刻話:一吓咋,插一吓咋。我話:未入晒唔算一吓。我腰用多少少力向前一頂....噢....入晒。佢仍然堅持話:一吓咋。我話:舒唔舒服?舒服咪得囉。跟住我慢慢開始郁搖,最後重大力抽插。抽出黎射晒喺佢個少毛閪出面,做完欖住傾計問佢跟住去邊,佢話:約咗同學去小童群益會玩(幾歲唔講啦)。我聽完即刻再鳩硬,再做多Q先,第二Q做咗好耐做完睇到下面比我磨到紅晒腫晒,大滿足^_^

poonkinpan 發表於 2016-6-13 19:00:44

pm wechat

h20tteric 發表於 2016-6-13 20:31:16

pm contact for me please

jormungand 發表於 2016-6-13 23:40:06

Manhide 發表於 2016-6-14 00:50:51

Pmpmpmpmpmpm

abc 發表於 2016-6-14 18:05:10

Shinning 發表於 2016-6-15 17:36:34

Can share her Wechat with me ?

Shinning 發表於 2016-6-15 17:43:20

Can share her Wechat with me ?

balloonblowblow 發表於 2016-6-16 18:00:32

樓主冇用套屌條女,你地仲問佢拎wechat,真係送俾我都唔屌,中左就係咁先,祝你地好運

chuson 發表於 2016-6-27 00:29:34

pmpmpm pls
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: wechat約女