551727 發表於 2018-11-1 22:37:27

小魚170 G級巨乳 (家姐細妹一樣大波 靚基因) 可姐+妹雙fly

WhatsApp :**** Hidden Message *****
Wechat: **** Hidden Message *****
Line: **** Hidden Message *****

靚,眼仔大大,大學生,身材有線條,38G cup靚波,粉嫩細暈細的,濕吻,盡力做到情人感覺,投入。比我期望要好,高質靚妹,多少會整容造假,但我小魚100%係真波,全身天然,素顏都靚女。完全唔係平日食hotel女可以遇到的,真係大學生體驗。真係有粒美人志,我媽話呢粒志好珍貴,保我身邊的人,一世有福...類似咁啦,我好健談。

後備聯繫方式: **** Hidden Message *****

uajj 發表於 2018-11-1 22:49:05

I want to see

p860386997 發表於 2018-11-2 00:25:44

gooddddddddddddddddd

namding 發表於 2018-11-2 00:32:58

Have a look look

Ocean0416 發表於 2018-11-2 01:27:45

Aaaaaaaaaaaa

lonelyme 發表於 2018-11-2 02:20:02

ccccccccccccccc

551727 發表於 2018-11-2 14:41:11

靚,眼仔大大,大學生,身材有線條,38G cup靚波,粉嫩細暈細的,濕吻,盡力做到情人感覺,投入。比我期望要好,高質靚妹,多少會整容造假,但我小魚100%係真波,全身天然,素顏都靚女。完全唔係平日食hotel女可以遇到的,真係大學生體驗。真係有粒美人志,我媽話呢粒志好珍貴,保我身邊的人,一世有福...類似咁啦,我好健談。

Jerrybdbd 發表於 2018-11-2 15:26:28

Nice to meet u

Marcoc 發表於 2018-11-2 17:04:44

Cccccccvvvvv

marcong0331 發表於 2018-11-2 18:27:07

dgmapdatdpjd
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小魚170 G級巨乳 (家姐細妹一樣大波 靚基因) 可姐+妹雙fly