jamesbondbond 發表於 2018-12-26 09:40:26

巨乳索爆奶媽24歲38G真係正到噴汁。但係,好可惜...(睇全文)

巨乳索爆奶媽24歲,38G, 800亳升奶量,真係正到噴汁。不過,好可惜實際上,我只係飲到600亳升左右既奶量,好在佢都有禮,唔係我實Bi左佢~

大學畢業,曾任瑜伽教練,懷孕後學習美容並在實習期。

24歲,170凈高,38G大波,漲奶後更大,剛生完冇耐,一線天,身材均勻,有線條,充滿女人味,淡妝香水,相當知性。38G-24-36。

服務超級好,波推,環遊 ,過水, 刮痧,舌吻,水中蕭,深喉,69,口爆,除了無套三通這些特殊服務,其他正常服務都是可以的。

過程: 約左呢個女教師,酒店位置很方便,入房一見她己有甜美笑容,穿著一件白色透視外衣,盡顯胡蘆形身材。
侍浴其間己有大車,上下前後波推,好用心,乾身在床上,因她看過A片那些女角,幹後門時很刺激,她是來尋刺激的,她俾我食了15分鐘奶,奶巨彈手,奶水不用渣到漏晒出黎,正試係奶水多到噴汁,然後我話食飽晒,佢問我fuck佢嗎?我見她那蚌型陰唇,淫蕩的菊花,豐滿既屁股,就試吧。她扒在床上,抬高屁股,初初慢慢按進去時,他說有點好爽, 感覺像佢天生淫蕩,後來拔出來再出入很多次,他就很享受的叫好,過程很好,真實沒有做作。

附上女女的照片,佢有老公,唔方便露全相。

WhatsApp :**** Hidden Message *****
Line: **** Hidden Message *****
Wechat1: **** Hidden Message *****
Wechat2: **** Hidden Message *****

後備聯繫方式: **** Hidden Message *****

as258753951 發表於 2018-12-26 12:31:36

Ccccccccccccccccccc

人人99 發表於 2018-12-26 12:33:46

Ccccccccccccccc

ngldl 發表於 2018-12-26 13:21:39

Thank you very much

man0109 發表於 2018-12-26 13:36:15

cccccccccc

sam1314 發表於 2018-12-26 13:37:37

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

stevenlau74 發表於 2018-12-26 15:04:18

cccccccccccccccccccccc

wilson_Lc 發表於 2018-12-26 15:56:43

。。。。。。。。。。

luistozz 發表於 2018-12-26 16:59:56

ccccccccccc

Wongyiusun 發表於 2018-12-26 17:49:23

Cccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 巨乳索爆奶媽24歲38G真係正到噴汁。但係,好可惜...(睇全文)