fffung 發表於 2019-1-2 13:17:56

堅17歲 廟細燈籠大(36D) 服務係正宗莞式 送接摩 超讚

樣貌: 95%相似,青春靚女,童顏巨乳,笑容甜美,夠曬有親切
身材: 高挑美腿,皮膚白白滑滑,36G堅挺大波,Pat Pat又圓又大
技術: 前後侍浴,BM,大中簫,大車,啜Lin食旦,環保吹
態度:好主動,有女友FEEL,very nice,熱情,

尖沙咀有新妹妹 安安 ,新黎女神,17歲,青春靚女,仲要廟細燈籠大
我第一時間同佢 book好時間,準時上房,星級酒店,
第一見真人佢樣子sweet,眼仔碌碌,童顏巨乳,就埋去手多多,摷左佢幾野,順便佢check下對巨乳
嘩真係正, 36D巨乳彈手又夠軟熟好揸....

大家有傾有講,佢真係好溫柔,主動黎個法國式濕吻,真係正到呢佢見我好似餓鬼咁!

拿拿臨同我除衫沖涼,佢見我下面升曬旗,仲R左我個袋幾下,真係好鬼馬, 洗白白時十分細心,撚雀手勢—流,當然唔少得BM同水中簫啦....正到無朋友....

洗完上床繼續玩,瞓係到等佢侍候,漫遊勻全身,啜Lin奶袋食旦袋邊都唔放過,高級環保吹,對眼好似識放電,我望住佢咁靚嘅女,感覺特別正, 玩69...鮑魚敏感多水....

差D都把持唔住俾佢吹爆, 搞到我硬鬼曬上套做,
先女上,個gap又窄又濕,邊un邊望住對堅挺巨乳fingfing下,目不暇給....

轉男上,抬腿上膊,九淺—深加速快插,大車特車,側入狂插,

老漢推車,Pat Pat又圓又大,特别好推,推完最後玩口爆派彩,真係一流....

沖完涼比低家用閃!!!!值得推介.....

WhatsApp :**** Hidden Message *****
Line: **** Hidden Message *****
Wechat1: **** Hidden Message *****
Wechat2: **** Hidden Message *****
Wechat3: **** Hidden Message *****

後備聯繫方式: **** Hidden Message *****
p.s.堅17歲 廟細燈籠大(36D) 服務係正宗莞式 送接摩 超讚

supersaiyanmanb 發表於 2019-1-4 10:46:58

Thx for sharing

RYUcc 發表於 2019-1-4 11:55:16

ccccccccccccccv

551727 發表於 2019-1-4 15:40:34

18歲 瘦底 very大波 第一次出黎借姐妹ACC 希望大家多多支持

Wongyiusun 發表於 2019-1-4 15:56:04

Ccccccccccccc

horny 發表於 2019-1-4 16:07:57

Wow!! thanks

sleeperboy 發表於 2019-1-4 17:37:27

Cccccccccccccccc

cw88 發表於 2019-1-4 19:19:04

Cccccccccccc

leungwailim 發表於 2019-1-4 19:20:48

CCCCCCCCCCCCCCC

as258753951 發表於 2019-1-4 19:36:15

ccccccccccccccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 堅17歲 廟細燈籠大(36D) 服務係正宗莞式 送接摩 超讚