hunghunghung 發表於 2019-1-4 15:45:27

巨波混血魏喜兒 又開工 超fit狀態

啱食完魏喜兒,之前寫包膠位師兄全冇老作,服務態度鮮嫩度技術堅係超班,完全掂檔!

夜少少整理完正相,先補返詳細報告俾大!

大家好呀!又好幾日冇見啦!係咪依然有掛住我既包膠先?由今個包膠起,玩玩新意思!

大家好呀!

老婆大人仲有幾日就返香港啦,要珍惜仲可以做隻冇王管老淫猴既日子,一揾到位,梗要食返幾個女女!同魏喜兒盡性完,又攪到精蟲上腦,咁就食埋家姐魏婉婷先返屋企做乖乖馬騮仔!

回返正題先!約魏喜兒前,為免再中地雷身亡,我先睇咗另一師兄出過既魏喜兒包膠再確認係咪有要既服務,回覆令我滿意,扑槌食魏喜兒!

我早咗少少到,魏喜兒忙緊,雖然冇得早上房,但whatsapp都陪我吹陣水,今時今日咁既服務態度就啱啦!隨後準時安排我上到房見到魏喜兒真人,卡娃兒!好啦,癈話太多啦!講返現場情況啦!

魏喜兒身上擁有住櫻花妹既温順同時又帶住泰妹妹既豪放,我個人就覺得係完美啦!魏喜兒丹鳳眼面尖尖,心日脹卜卜,着住套SEXY UNDERWARE見我,中至北半球盡入我眼廉,絕對唔肥只係少少有肉地,幼腰搭上有肉够彈力既入月十五,再加一隻勁靚既一線鮮鮑。

我入房無耐,魏喜兒已同我車到天旋地轉咖啦!跟手我坐床邊魏喜兒坐我大肶,用佢個靚股一邊磨住我一早硬晒軚既肉棍一邊回佢公司OK,我就一路一手打手球一手摔佢隻一線鮮鮑!衰妹回報就OK,就一野轉身推抵我禽我身,成架坦克車車埋嚟,中路又整两支胸對胸導彈磨我心口,下路就係咁隔衫玩鮑磨棍!嘩,好耐無同過咁猴禽既女女玩,正!越車就越激,激住互除,激住玩濕鮑磨棍,幾鬼想即時一棍入洞打真軍呀!

大家睇到呢度極可能出現好大既疑問!會諗我有冇老作呀?有冇咁好呀!?係咪有咁諗先!?我直接講你知啦!事後魏喜兒話我知佢同魏婉婷係親姊妹無所不談,早前我食完魏婉婷,魏婉婷有話俾魏喜兒知我地當日玩得點HIGH同埋魏婉婷話被影好刺激好過癮,咁我入房無耐就表明我要影相出包膠,魏喜兒知道我就當日既嗰條友仔,而且魏喜兒本人都係一個勁鐘意被影既女仔所以咪多咗幾分投入囉!

鏡頭一轉,我抱鬼咗魏喜兒人洗手間,佢對鏡綁頭髮,我就用肉棍狂頂佢隻靚股加肉棍繼續磨佢隻濕鮑,喺鏡度睇鬼住佢又ENJOY又難頂又扭身扭勢又要綁頭髮個樣,真係依家諗返都好過癮!跟住埋位沖涼啦!有家教,同魏婉婷一樣好子細咁由頭到腳前前後後幫我洗,趁住我成身泡泡就同我玩BODY MASSAGE,真係除咗我心口以上同腳之外,無一個地方衰妹BM唔到!最正係大家成身泡泡玩鮑磨棍,比真仆更刺激,呢招櫻花妹就最識玩,所以魏喜兒都十分耍家!好啦,BM完沖乾淨,我其待已久既水蕉要正式上演啦!魏喜兒俾到我完全櫻花妹既食蕉功架,想知係點就睇返我過去分享過既櫻花妹包膠又或者自己去DOWN套4仔睇下,差無幾!成個水蕉過程,棍頭棍身棍底會陰C眼全部照顧到,攪到我有两野就走火,要縮鳩避咬,如果唔係就真係失威囉!

終於忍到過關,返房!照舊先影相啦!魏喜兒話好鐘意魏婉婷輯相既FEEL,果然係同我心有靈犀喎!點解?因為我今次為衰妹準備既又係裇衫加超性感內衣囉!今次係深藍配黑白!衰妹見到都讚我揀得有TASTE!哈哈……

依然係影呀影,性感影到無極限尺度,衰妹由怕怕醜影到自HIGH影到用對腳撩我再影到衰妹咬棍又影到4仔!超級頂癮!

大家可能又會問啦,玩咁耐?唔怕超鐘咩?又回一回大家,自從約食魏婉婷後我知道約食呢間野係可以玩60分鐘既,所以今次唔怕超鐘!哈哈……

魏喜兒咬功犀利唔再型容啦,呢度講下衰妹嗰手撚省聖手同騎功啦!之前出包膠嗰位師都詳解過魏喜兒玩OILY BODY MASSAGE係自己調校按摩油既,真係好香,聞落好RELAX,成個OILY BODY ASSAGE係喺衰妹咬棍咬到我就快派片後,幫我RELAX後玩既!講真,堅幫我RELAX哂,令我之後仲有大把空間可以硬一硬咁同衰妹力戰狂扑10分鐘!至於交戰實況,無論係我先男上深入加速抽插,側入邊打手球邊慢入,下下深深咁超慢入,對鏡後入,定係衰妹野馬般狂於騎爆我,無時無刻魏喜兒都會迎車,追車,甚至主動派坦克車撞我!

成個極樂過程五十分鐘,衰妹同我共遊巫山後攤喺我身上,同我繼續車直至回完氣,再佢企前我企後,佢靚股貼我支半軟肉棍,用佢對大肶夾住我慢慢行去沖涼!事後沖涼依然子細,衰妹仲好唔捨得,整多一陣事後水蕉我歎!

再返到出房,魏喜兒啲櫻花妹特質再出嚟啦,一件衫一衫咁幫我着返,連袜都幫我着埋,我當堂好似做鬼咗巴比條仔咁,哈哈……

着完衫啱啱够鐘,有人打嚟,足鐘無呃鐘,抵讚!我就俾家用貼士,呃多幾下車,閃人!

WhatsApp :**** Hidden Message *****
Line: **** Hidden Message *****
Wechat1: **** Hidden Message *****
Wechat2: **** Hidden Message *****
Wechat3: **** Hidden Message *****

後備聯繫方式: **** Hidden Message *****

sapsam 發表於 2019-1-8 13:22:21

如果您要查看本帖隱藏內容

anson2008 發表於 2019-1-7 23:10:01

ccccccccccccccccccccc

supersaiyanmanb 發表於 2019-1-7 23:39:35

Cccccccccccccc

dantall123 發表於 2019-1-7 23:43:32

Cccccccccc

MichaelHL 發表於 2019-1-7 23:43:42

Nice to meet U!

helloforsex 發表於 2019-1-8 01:04:06

more info?

pkpkau 發表於 2019-1-8 01:43:22

just ahve a look sin la~

tsuzmic123 發表於 2019-1-8 10:30:06

cccccccccccccccc

Klmklm 發表於 2019-1-8 18:06:58

Ccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 巨波混血魏喜兒 又開工 超fit狀態