lkl1223 發表於 2019-4-9 12:10:00

GF Feel滿分, enjoy sex, 必加的真cc

大家好, 又係我
自從我放棄左IG個平台, 跟rock哥學習避開agent價後, 接二連三食到真CC,
今次講既既CC就係佢
**** Hidden Message *****
同佢講想約佢朗豪坊戲院門口等, 佢好爽快咁一口答應. 而唔係班垃圾agent女搬出一大堆理由要開房先
雖然佢好爽快, 而且又不是agent價,
但始終道高一尺, 魔高一丈, 好怕出到來唔同人, 然後又屈我車錢走
跌$200係其次, 最慘係山長水遠出旺角, 又浪費左半日假期.

等左一陣, 佢現真身. 我呆一呆, 果然是真人相, 放心晒
到上房, 三圍身高同佢描述既一樣. 突然有種激動, 之前比IG班agent女都呃得慘了, 原來真正既CC係咁樣
我在IG一次都未試過食到好野, 全部都又貴又呃人, 永遠好大期待, 見到真人都立即軟晒:[屌, 又呃人]
相係真相, 身高三圍都正確了, 然後講服務

唔係好似agent女咁, 一開波就腿張開, 而係中間有過程, 傾下計, 鍚下咀, 互相挑逗. agent女連錫咀都唔得, 正臭雞格.
同呢位真CC搞足半個鐘先出, 出完之後攬住一齊傾計, 到間房夠鐘先走.
而唔係之前IG add左一個自稱no agent既假相人wechat: maggiechanpt, 鍚臉都唔比, 插5分鐘就話我出唔到, 著衫走, 仲要收足2500, 我睇唔到佢邊忽同agent女唔同, wechat朋友圈仲要有一大堆假report

我對整個約會過程好滿意, 值得一讚的是平台的把關很好, 令我接二連三食到真CC
而呢位CC亦都值得翻約, 埋單都只係1800, 推薦各位快d加佢

Bmf20103b12 發表於 2019-4-9 12:55:34

Thx.......

yinohnahc1 發表於 2019-4-9 12:57:25

Ccccccccccccccccc

chingtong 發表於 2019-4-9 12:58:28

Thanks for report

leo85 發表於 2019-4-9 12:58:48

Thank for share

Fung1104 發表於 2019-4-9 13:00:29

Nice to meet you

Chridhui 發表於 2019-4-9 13:00:49

Cccccccccccccccccc

ade333444 發表於 2019-4-9 13:02:26

支持真cc

Jetlee 發表於 2019-4-9 13:03:57

Thank you so much

leesam1985 發表於 2019-4-9 13:05:26

Cccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: GF Feel滿分, enjoy sex, 必加的真cc