stephenlau 發表於 2019-6-16 07:13:03

賤人Yomiko呃人入數100先肯見面,收錢之後放飛機兼且消失!

中伏!中伏!!中伏!!!

名:Yomiko (佢自己話係:韓系hk girl ,100%made in HK,靚女同身材唔錯 )
大人網ID:yomiko
whatsapp /wechat/ TG: 51932492

呢條女 正cheap精衰格賤人,呃我要入數100先肯見面,到時唔啱嘅當車馬費,當時心諗佢應屬高質同埋香港人未至於為個100蚊而呃錢,就入咗比佢先以表誠意,費事撞到玩嘢嘅,點知都係中伏!佢收咗錢之後,初頭都正正常常,但去到約會前大約四個鐘度,再同佢confirm時,特然間無喇喇話我好煩,唔想出黎見我喇,跟手WhatsApp即刻block咗我,之後冇再回應過,消失咗!好心你收咗人錢係咪應該有返D口齒講信用?知唔知咁樣做,嚴格黎講響香港係犯法㗎?呃錢同偷錢搶錢有咩分別?就算呃1蚊都好,個性質都係一樣㗎!呢D咁嘅臭雞做撚壞個市,香港之恥(佢自己話自己堅陀地,未認證到)!!!

大家小心呢條女,唔好再中伏!

開佢條link比大家睇真D:
https://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=97324&extra=page%3D1&mobile=2

Dickychan 發表於 2019-6-17 15:19:16

Cccccccccccccc

mcheung09 發表於 2019-6-17 16:29:00

thanks for sharing

actifedshow 發表於 2019-6-17 18:19:51

Ccccccccccccccccccc

mustard 發表於 2019-6-17 19:31:55

sorry for you

cowxox 發表於 2019-6-17 20:10:11

cccccccccccc

Lok1766 發表於 2019-6-17 21:40:42

Ccccccccccccccc

emodel 發表於 2019-6-18 02:13:04

cccccccccc

tim1231234 發表於 2019-6-18 02:32:58

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

somebody1453 發表於 2019-6-18 06:18:14

thankyou so much
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 賤人Yomiko呃人入數100先肯見面,收錢之後放飛機兼且消失!