香港大人網

香港大人網 門戶 查看主題

鄧月平Larine 18歲 36F ViuTV選美質素真高

發佈者: 風化影 | 發佈時間: 2016-9-20 16:06| 查看數: 15243| 評論數: 234|帖子模式

ViuTV選美 的Larine
是之前銅鑼灣F級爆衫女侍應Larine

Larine今年十八歲,黎緊考完DSE,而佢目前就喺嗰間泰菜館到做緊兼職。對於自己突然間有咁多人識,佢話其實有啲驚。除咗因為唔少人會留言或者傳一啲「好難聽」嘅訊息比佢(嗱係咪呢,叫咗你哋檢點啲架啦!),仲同佢由細到大嘅經歷有關。Larine話佢由好細個開始就因為血統(媽媽係重慶人)、樣貌同身材而被欺凌,有人會喺佢嘅檯櫈甚至學校廁所寫佢個名出黎搔擾佢,甚至會有高年級嘅學生喺放學時圍住佢話:「你個胸係咪真架,可唔可以揸下架?」,令佢嘅情緒非常困擾,更加要睇心理醫生。

擁36F驕人上圍 18歲Larine:身材是遺傳

Larine曾經為咗幫朋友而化名「Angela」主持網上短片。根據佢講份稿其實係佢自己寫嘅,不過佢就覺得自己喺鏡頭前講嘢好生硬喎。

咁大家當然都想知佢嘅感情狀況啦!Larine就同我講如果唔計拖下手仔錫下咀仔嗰啲,其實佢係冇拍過拖嘅--因為佢有一個暗戀咗好多年嘅男仔!呢個男喺佢當年有情緒問題是,鼓勵佢去睇心理醫生,係一個「非常非常善良」嘅人,而且同Larine一樣鍾意研究佛學。Larine就話最鍾意佢思想夠成熟喎!如果你身邊有個咁嘅朋友,最好就快啲打佢一獲,然後同佢講有個靚女暗戀咗佢好多年啦!之於其他人呢,就不要自作多情去做夢啦!得閒睇下Larine做「17」直播算啦!

學生時期校服look, 呼之慾出的身形

Instagram
https://www.instagram.com/lllarine/

最新評論

topcon1235 發表於 2016-9-20 18:39:14
cccccccccccc
opop 發表於 2016-9-20 19:51:53
Cccccccccccccccccc
0410231 發表於 2016-9-20 20:03:12
ego-vampire 發表於 2016-9-20 21:43:15
Ccccccccccccc
lkmlee 發表於 2016-9-21 00:00:39
Cccccccccccccc
wtisgoinon 發表於 2016-9-21 00:44:15
Ccccccccccccccccc
BVB09 發表於 2016-9-21 00:51:47
Cccccccccccc
BVB09 發表於 2016-9-21 00:52:08
WOW! SEEEEEEEEE
hoeric274 發表於 2016-9-21 00:59:17
ccccccccccccc

小黑屋|手機版|Archiver| 香港大人網