香港大人網

查看: 32772|回復: 312

[中伏] 2800是最新agent價

中級會員

Hello大家好, 又係我rock哥.
今日想同大家講下乜野叫"agent價", 同時屌柒班agent女

在大人網早期, 就有agent價一詞, 當時真CC大約1200-1400, 而agent女反而要1500, 因而有"agent價"一詞. 大家一睇個價, 就知道99% agent, 可以約都唔洗約.
約過真CC都知道, agent女質素差過真CC成條彌敦道, 反而仲貴. 因為要比錢馬佚, 個價冇可能低. 所以識玩既人都一定彈.
而最近呢班agent女幾乎都劃一開2800, 究竟點解呢? 今日同大家探討近年援交既所有問題, 點解有D人鬧"塊西鑲金咩?", 點解近幾年價錢升左咁多?

早幾日我約左個真PTGF, 但佢臨時甩底. 在情急之下, 我惟有約"即約即出", 而即約既都要開房先, 基本上我預左全部伏, 當比幾百蚊房錢幫大家踩晒地雷.

我之前既教學, 教大家約會時要開房先既唔洗約, 如果都係想試下, 可以講明"由於開左房, 所以唔岩唔比車錢, OK先好出."
但到左今日都冇用. 在上面, 我一再強調唔會比車錢, 但結果呢? 佢依然要我比, 我關了門, 佢不斷敲門, 最後幾乎要報警先肯走.

比得2800, 大家係要呢種.

ptgf質素

ptgf質素

gf feel

gf feel

示意圖, 非當時人

點知出到來又係佢:

假PTGF

假PTGF

當時人, agent女, 呢張相佢擺左好多年. 又話冇人擺真相, 佢另一個貴價agent咪又係擺佢真人相

以下內容含成人內容及恐怖成份, 18歲以下或膽少者請勿回覆查看
呢個女人相信好多人都見過, 出左名搵隻手zip入門, 唔比你關門, 要你比車錢先走, 佢在romantic agent集團開價3500, 在IG agent集團開2800. 佢既相亦在網上廣泛流傳:

唔止佢一個, 之後約多兩個, 我都在約既時候已經強調唔會比車錢, 佢地出到來都係照乞. 好在我開最細既門遼睇.
事後, 甩左我底既真PTGF, 最後都有到. 同佢傾計時, 佢同我講話生意好靜, 開2000 room plan 都經常冇客, 考慮再減價.

其實有唔少真CC已經減價, 有d什至1500已經可約, 講明假相免收車錢

奇了, 點解會咁. 呢幾年個價已經升左好多, PTGF唔係好搶手嗎?

PTGF個價勁升, 係因為曾經過度吹捧, 所以一下子多左好多客人, 好多人想試.
而今日, 個客群越縮越細, 比起吹捧前更細, 大部份人比agent女呃夠了, 退出了, 唔再去玩.

我自己本人都有去夜總會, 同D女女傾過. 而家好多agent女根本靜到仆街, 以前1500 agent價, 佢地10次比人彈7-8次.
而家佢地10單都做唔到一單, 由於想keep住每日賺5000, 佢地最後反而係加價. 加到2800. 10個有一個做就好了, 其他既收車錢.
所以你比2800佢地, 真係蝕到入肉. 人地彈走既垃圾, 個成本轉嫁去你身上.

點解D人會鬧PTGF開價太高, "塊西鑲金咩?" , 就係約錯左你地呢班"假PTGF". 然後中過一次伏, 就唔再試了.
點解仲有D人會繼續搵PTGF? 因為約過真CC, 回味當時的好,  有講有笑, 有事前/事後飯, 有wetkiss, 有很多故事可以分享.
你比人一日彈10次, 就證明係你既問題. 你用做雞既方式做援交, 不但日日比人彈, 仲整爛個市場, 打爛埋真PTGF既飯碗, 斷人衣食有如殺人父母.

一定要車錢?
車錢係要比, 不過唔係比你! 人地PTGF真正part-time, 好遠走出來當然要比.
你地呢D長期在尖沙咀維記附近, 地點已經就左你, 仲點解要比?
乜野19歲,34C, 160高,冇一樣中, 仲比你呃開左間房. 仲要比你? 我屌你老母! 唔打你兩巴掌已經係對你地既仁慈

開房先係規柜?
只係agent女既規柜! 援交/真CC/PTGF 從來都唔係開房先, 驚比人放飛機既有好多方法避免.
可以先傾熟少少先約
可以先約見面食飯/飲野
可以只約millionbb 高級會員 (當我幫佢地賣廣告, 事實係搵到好野食, 女仔放心唔洗開房先)
就算只約room plan, 我以前都係約地鐵站等, 再一路拖手行過去.怕乜? 就只有真正做開雞既老雞, 先咁唔見得光, 咁堅持要開房先.

真CC不用先開房

真CC不用先開房

你地agent女話冇可能唔開房先, 人地vivi就可以唔洗開房唔洗車錢. 雖然她未必稱得上是PTGF, 但起碼是真CC.(就當我幫佢賣廣告)
我約過既真CC, 全部都唔洗開房唔洗車錢, 絕大部份都同我講: [未試過比人彈]
先見面, 後上房, 同時雙方都有彈走對方既權利. 點似得你地班agent女, 咁驚比人彈.
而家就你地開房先, 咪一樣彈9你, 因為你地根本就唔值個價, 唔會因為開左房就唔彈你

再講服務
拖手,傾計,wet kiss/事前事後飯 冇晒。
用小時計變左用Q計。幾年前真CC1600 陪2小時1q, 你地班agent女開到變左 2800 10分鐘1q
然後個agent女同我講, 2800蚊好合理, 而家夜總會叫大陸雞都要2000. 我一定要比車錢.
冇錯夜總會班五六十歲阿伯係出手闊綽d, 出一次街3千蚊起,但都唔係就咁10分鐘完事,事前你都有同佢飲酒傾計啦。
同時因為你地要服務阿伯, 所以先可以有高D既收費.
而去得香港夜總會既大陸妹, 都唔係一般質素, 所以有D高檔夜總會, 大陸妹可以收2000.
一樓一400蚊都有25分鐘。10分鐘?你好意思堅持自己值2800?係既你就唔洗用假相呃人.

明日花(一樓一), 500一次, 但很少吹鐘, 當佢聽到agent女得10分鐘服務都覺得離撚晒譜(又當我幫佢賣廣告)
一個一樓一既明日花, 無論樣同服務都已經贏晒你班agent女, 你仲認為自己值2800?
援交既重點, 係通常有wet kiss.
一樓一通常冇kiss, 所以只收400-500
酒店大陸雞通常有kiss, 所以收900-1100
基本上冇kiss就已經要減一半價, 何況你地仲要得5-10分鐘服務?
援交唔岩你地班中女, 滾番去夜總會陪阿伯吧

價格
單以高質素性服務而論. 以前大陸酒店雞$800-$900一次, 現在$1000-$1100(通常有kiss, 唔吹鐘)
以前援交 $1300-$1400一次, 按通漲計, 而家應該是$1800-2000一次
就係因為班agent女成交率越來越低, 抬高個價錢. 大家又中伏中得多, 越來越少人玩.

agent已經玩爛左個IG, 逼走晒真CC/PTGF, 而家又返回大人網搵食.
唔係想斷你地衣食, 但你地都唔係援交, 假相/假歲數/假身材/假身高, 冇kiss/冇陪伴(足1-2小時)/扮part-time/勁吹鐘.
最多值600. 如果真係想做援交, 有番wet kiss, 陪足鐘, 用真歲數身高三圍; 憑你地平均4分既尊容, 都仲可以開價$1500-$1600, 起碼少D人彈你地, 個成交率由10%升番去70%先.
日日做過街老鼠為左乞200蚊, 有尊嚴嗎?

每當有agent女同大家講開房先係規柜, 可以share我篇文章比佢睇, 再反問佢:[你係真PTGF/CC, 定係老雞? 老雞我最多比600你]

鐘意既可以將我篇文share開去, 唔鐘意可以屌9我, 係咁先

更新, 原來有人早過我發現2800是agent價:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=72047
而佢list既其中一條agent女仲加到3200:
所以千祈唔好似為貴D係好野, 近期根本冇值2800或以上質素既女出現, 有既話一早大把人討論
反而貴既都係呃人, 反正都呃你, 唔爭在呃多d.

評分

參與人數 1金幣 +10 收起 理由
風化影 + 10 贊一個!

查看全部評分

回復

中級會員

nevilto 發表於 2019-3-23 12:57
想問rock哥,其實millionbb 好唔好? 有人話係agent網。但又有好多人話食到好野。 ...

可以按制舉報agent女。只有agent女才會直接公開自己contact。佢九成係free member。

我明白佢觀點,佢會覺得本來唔洗比會費就約到既女,點解要比錢人地賺,只要個個唔賣帳,等入面d女唔夠客,就可以唔洗比呢筆錢。但其實如果冇咁既system, 好多女根本唔放心出來做.

如果你抱住去夜總會比幾千蚊入場都未必揀得岩女既心態,就會覺得抵撚到爛. 如果你諗住入左會就一定有又平又靚既西屌,千祈唔好入, 玩番一樓一。

始終佢ptgf為主。如果你唔捨得比會費,你就當佢係一個冇真cc既爛網。
回復 支持 2 反對 0

註冊會員

cccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

cccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Ccccccccccccc