香港大人網

查看: 2919|回復: 8

港男眼中亞州各地女仔分級

管理員

勤政

最高級 日本
第二級 香港 新加坡
第三級 韓國 台灣
第四級 中國 馬來西亞
第五級 泰國 越南
第六級 其他南亞地區

以上全屬個人主觀感受,你可能未必認同
下面詳解

日本放第一唔係因為受"愛情動作片"影響。而係接觸後感受到。
首先日本女仔我肯定是最温柔的,性格純品,可能是日本一直男尊女卑。
長期保持笑容是她們的基本禮貌。
然後是外表。她們懂得打扮,著重保養。皮膚明顯亮白得多。身型也纖瘦一點.

第二級香港、新加坡。兩地都是國際頂級城市,文明度自然高。
而作為香港人,香港女仔對於我來講更親切。或者很多港男覺得港女太多公主病, 但港女有一個好處, 夠真.

第三級是韓國和台灣。 韓國女仔表面好靚身材又勁,但身上太多假野了。而且一般骨架較大.
而台灣,表面友善,但内在卻相反。雖然台灣比日本統治過70年,街道也很乾淨。
但正如他們的房子一樣,外牆新穎,屋內破舊。台灣妹初認識時很友善, 很熱情, 很玩得.
但識耐左, 你會發覺她們其實比港女野蠻. 台灣女仔一般身材較好, 而樣子和香港的差不多, 但太多喬妝, 落妝後你可能唔識佢.

第四級 中國 馬來西亞. 中國(大陸)女仔同香港女仔比輸很多. 大陸女仔打扮差. 保養更差.
23歲的大陸女仔, 看上去像香港的27歲. 27歲的大陸女仔, 看上去像香港的35歲.
外表比不上香港, 也比不上台灣. 性格人品方面. 非常短視, 很多時貪錢貪在臉上.
大陸也有很多美女的, 但比例上比香港少太多. 香港可能10個女仔有2個是B grade. 而大陸, 可能30個女仔先得1個係B grade.
馬來西亞比中國窮一些, 更落後一些, 但她們的性格比中國好一些.

第五級 泰國 越南. 再落後一點的地方, 而且陽光猛烈, 自然皮膚更差了.

第六級 其他南亞地區. 例如菲律賓, 印尼, 印度, 柬埔寨之類. 更落後, 而且衛生欠佳, 也不用多提.

回復

註冊會員

香港就睇質素囉 有啲幾好 但有啲港女真係好惡頂 睇唔透點解樓主放港女第二
回復 支持 反對

管理員

勤政

iambigman 發表於 2016-9-28 12:49
香港就睇質素囉 有啲幾好 但有啲港女真係好惡頂 睇唔透點解樓主放港女第二 ...

你未接觸清楚台灣同大陸, 對比之下其實港女高質素
回復 支持 反對

中級會員

Interesting sharing...
回復 支持 反對

新手上路

谢谢楼主,好久没看到这么好的贴了

回復 支持 反對

金牌會員

玩過日本女之後先知咩叫高級
回復 支持 反對

新手上路

Not 100% argree
回復 支持 反對

新手上路

其實好多東南亞好多樣靚身材正
回復 支持 反對

VIP

其實如果追古看,應該是支那女子最有禮儀(古代)
可惜家下有幫大媽影響
回復 支持 反對