香港大人網

查看: 2651|回復: 5

[香港] 35F「巨胸翠如」波彈彈出場 方力申:我條筋有啲緊呀!

網站編輯

仲記得ViuTV選美節目《美選D.n.A》嘅大熱門「巨胸翠如」35F鄧月平(Larine),暑假同朋友去西貢沙灘曬太陽,仲示範咗佢一套特別嘅打波技巧(相關新聞: http://bit.ly/29XJ7Br ),令男士鼻血長流。

等咗幾個月,《美選》千呼萬喚始出來,聽晚(25號)10點半就會播映,呢個節目仍然係主打真人騷,並唔係一次過就選晒冠亞季軍。前日ViuTV喺facebook放上咗一條宣傳片,成條片都係圍繞住Larine,點解?咪就係Larine實在身材出眾,太有叫座力、夠晒話題性!
條宣傳片一開始,由主持之一嘅火火講出佢對Larine嘅評價:「呢個女仔好清楚自己嘅武器,就係佢嘅身材。」火火呢個睇法夠晒一針見血,因為Larine轉個頭就着住件運動bra top,由後台彈下彈下咁跳出嚟,佢豐滿嘅上圍即刻上下移動,嗰種澎湃,睇到方力申、火火同Eric Kwok只可以用一個「嘩!」字嚟形容。
火火又特別要求Larine揸咪要擺開一邊,Larine冇為意照做,先發現原來火火唔想支咪擋住自己條事業線,佢即刻指住三位主持講:「你曳曳喇!」。喺宣傳片入面,Larine又同一位拳擊手互片,又無啦啦蹲低拉筋,最令人熱血沸騰嘅係,Larine專登用嚟防走光嘅胸塾,喺佢彈下彈下嘅期間移咗位,雖然唔係走光,但就好惹人暇想,最後方力申都忍唔住講咗句:「我條筋有啲緊呀!」係呢,咩筋呢呵?
呢條宣傳片放咗上網一晚,總共吸引29萬人次瀏覽,有近3,500個人讚好,當中包括咗王宗堯同鍾鎮濤大仔鍾嘉浚,真係要講番句「你真識食呀!」  

35F「巨胸翠如」鄧月平
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=10869

18歲巨胸翠如 澎湃上圍驚現清水灣
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20160714/55355428
回復

新手上路

she is great
回復 支持 反對

新手上路

She is great x2
回復 支持 反對

新手上路

影片名称:冒充舞蹈监考老师!短发眼镜小美女充分展示刚长毛的粉粉嫩逼
影片格式:MP4
影片大小:71MB
影片时间:04:31
影片说明:无

在线观看地址:keke.pw
回復 支持 反對

新手上路

Bbbbbbbig boooobs
回復 支持 反對

註冊會員

精选熟女美妇系列 嫂子的表情到底是爽呢还是已经没啥感觉了 问她爽不爽也不吭声 兄弟连琅琊套都用上了
影片格式:MP4
影片大小:107MB
影片时间:00:01:28
影片说明:无码

观看地址:kake.pw
回復 支持 反對