香港大人網

查看: 5436|回復: 7

唔岩唔好去馬,2019cc/PTGF價起碼跌3成

VIP

最近見到好多Ig agent 來大人網開post. 除了因為IG已經做唔掂,個名臭晒呃唔到人,更大程度是個價太高,佢地已經冇客。

本來呢班垃圾就唔值價,上ig tag ptgf就好似立即高級左。然後學人標價2800。
中伏中得多,大家自然放棄ig。我上大人網都仲可以睇到版主溫馨提示,避左agent女。而且又有些認證女會員約。

今日cc個價貴左咁多,除了是班agent抬高個價外,事實係香港多左好多有錢人。前排報告指香港有1萬人有2.3億身家。
換言之過億身家的保守估計有3萬人。 而呢3萬人有2萬個其實是大陸人,先來香港,再想移民到海外。

Cc個價其實同香港樓價成正比,有鋼性需求再比人過份炒高。最近大人網有好多真cc出現番。如果認證女會員好多都係1700-2500一次。劣質agent女起碼要減到1500以下。
呢兩年好既女仔買少見少,令好多師兄唔岩都照去馬。 隨著中國經濟明顯轉差,連香港樓價也進入下跌週期。cc開始減價是理所當然的事。

農曆新年後,cc個價起碼跌3成。 唔岩唔好去馬,大家繼續團結,agent集團好快崩潰,而真cc個價亦好快回復正常。

記住,要你開左房先既冇資格屈你車馬費。講明又要開房先又要你唔岩都要比車錢既女仔,直接skip左佢。 agent女冇人約就好快絕跡。
回復

VIP

比得$200車錢班agent, 已經夠我比錢millionbb搵真PTGF. 佢地冇晒生意係正常
回復 支持 反對

新手上路

go go go support
回復 支持 反對

新手上路

新手上路 有冇師兄師姐教條明路
回復 支持 反對

VIP

心想事成2 發表於 2019-2-20 01:04
新手上路 有冇師兄師姐教條明路

睇多d report, 就可以中少好多伏
約之前問要不要車錢, 要車錢既可以skip, 9成豬扒