fatfaty 發表於 2019-10-11 15:41:47

peterplan師兄對yilia不實評論,內附驗身報告

我係yilia,我做左cc大概3個月左右,由我開始做到宜家都有keep住每月驗身,我之前的確有中出plan,宜家已改plan,亦唔會再有=]
peterplan<---呢位師兄對我不實概攻擊,我深感無奈
多謝各位入黎睇,有心約請加我tg,thx
各位師兄CC小心 白虎女叫YILIA, 肯做中出的, 有人受到感染未?

驗身報告

**** Hidden Message *****

oscarchan109 發表於 2019-10-14 00:15:57

Cccccccccccccc

actifedshow 發表於 2019-10-14 01:26:21

Ccccccccccccc

Samsam4321 發表於 2019-10-14 01:30:41

即係之前真係有中出plan ,我仲以為假

同愛滋唔係有3個月空窗期,有事都未必甘快驗到出來呢?

ETHAN005 發表於 2019-10-14 02:43:49

CCCCCCCCCCCCCCCCC

fatfaty 發表於 2019-10-14 07:50:58

Samsam4321,師兄有你有冇睇字?由我做開始已經有驗身,邊粒字睇唔明?

Samsam4321 發表於 2019-10-14 08:46:45

你冷靜D,只係提下你應該唔係好識計空窗期的意思,我唔知你最尾有危險性行為(即沒用套)係那天,就當你9月1日都有中出plan,9月1日打後果3個月都係空窗期,即係如你中了招要12月先驗到出來喎

外星浪人 發表於 2019-10-14 13:40:21

Ccccccccccccc

Samsam4321 發表於 2019-10-14 13:57:37

只是路過, 食花生

資料來自衛生署

溫馨提示,
空窗期
空窗期是身體受愛滋病病毒感染,直至抗體/抗原測試檢驗出陽性反應的一段時間,一般而言「空窗期」都以三個月為準。在這段期間,病毒在感染者體內快速複製,令感染者變得具高度傳染性,即使抗體/抗原測試呈陰性反應,仍能將愛滋病病毒傳染給他人。

aaronhenry 發表於 2019-10-14 15:22:44

Ccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: peterplan師兄對yilia不實評論,內附驗身報告