tomhin 發表於 2019-10-16 12:54:01

有無師兄約過 IvyIvy8211, Group 好多師兄話佢原來做了N 年?

有無師兄約過wechat: IvyIvy8211呢個CC,

我見Group 好多師兄話佢做了N 年 年紀應有30幾接近40歲

但我Add 佢睇佢介紹, 佢話自己29歲 同一定只在房見面同一定要師兄開房先,

之前睇相有些興趣, 但上TG Group 好多師兄話佢原來好老, 做了好耐好老的CC 仲要開房先約得, 心諗做到甘老甘殘仲收唔平, 不太敢約佢, 呢排見佢又出返Post , 仲以為佢上了岸

佢個Post 係 100%真人真相lvy,放完假返來啦啦啦

tim1231234 發表於 2019-10-17 11:03:01

有d印象,耐唔耐總有幾個「師兄」出posts,讚到佢天上有地下無,是真是假,自己判斷

timchan1 發表於 2019-10-17 11:31:25

叫得你開定房先通常都焗你食

kkmak 發表於 2019-10-18 09:15:22

thanks for sharing

pplee 發表於 2019-10-18 23:06:16

ccccccccccc cccccccccc

longtimeago 發表於 2019-10-20 14:43:06

好耐啦
我15年已經見到佢不過無約過
佢資歷同VIVI咁上下應該

tomhin 發表於 2019-10-20 15:20:31

係,我15年已係bigman見到vivi,ivy可能仲耐,上tg group有師兄話5年前约佢佢已話自己20尾,我見佢仲有係tg 啲即出即约谷出post同10'幾20歲啲妹妺仔爭食真係笑左

Aabbcc321 發表於 2019-10-20 22:10:51

噢......原來成幾十歲人 又係老cc

leemm 發表於 2019-10-21 09:12:15

thanks for sharing

hiimnickg 發表於 2019-10-21 09:47:08

咁vivi大概幾多歲
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 有無師兄約過 IvyIvy8211, Group 好多師兄話佢原來做了N 年?