Raptors 發表於 2019-10-28 22:40:38

24歲小豬豬嘅一個好評

今日約佐一個囡囡名稱/代號 * : 小豬豬
家用: 1400
囡囡樣貌評價 * :8.5 / 10
評語 : 合眼緣,
囡囡身材評價 * :8.5 / 10
評語 : B - 波,屬細,但幾好揸,淺粉色乳頭
囡囡服務評價 * :8.5 / 10
    (意指服務內容&技術)
評語 : 主動服務OK
            - 沖涼仔細,搲得好舒服,吹舔啜正,男上女下插得好爽好入,嗌得幾好聽,男上女下又不停抽插,然後換佢上黎比佢一路騎又上又落,最後比佢騎爆。真心舒服,爽吖。

wechet: Xiamen236
tg:xiao338

94507773alo 發表於 2019-11-2 09:10:17

C HING 可以大家聯系傾傾此女女?

water.. 發表於 2020-4-11 14:45:08

呢件大陸妹,0交流,0服務,垃圾!

94507773alo 發表於 2020-4-18 10:51:41

water.. 發表於 2020-4-11 14:45

C HING U TRY this girl before ?

chanmanman 發表於 2020-4-18 13:30:12

water.. 發表於 2020-4-11 14:45

呢條死仆街女小豬豬擺埋agent女啦個名都衰過人 又搵打手寫report 師兄出post唱衰佢啦 正死仆街

man007 發表於 2020-5-1 13:29:27

上面位師兄講得無錯, 呢件女零交流,無服務,正一垃圾 ,不知所謂大家咪中伏

liveus 發表於 2020-5-2 12:54:48

我話你地先係果啲agent,得閒無野做,睇人唔順眼就抹黑人。事實係點樣,啲師兄知道,我問心無愧。

liveus 發表於 2020-5-2 12:57:20

咁樣做人有咩意思,做人要厚道啲。人地出到黎都唔容易,有邊個天生就想做pfgf。

NosexNolove 發表於 2020-5-16 11:09:11

中過伏,同佢傾計十問九唔應,床上死魚一樣,揾141都好過佢!

chanmanman 發表於 2020-5-17 02:55:16

NosexNolove 發表於 2020-5-16 11:09
中過伏,同佢傾計十問九唔應,床上死魚一樣,揾141都好過佢!

此女大陸妹+agent 女當然同你無交流啦。
頁: [1] 2
查看完整版本: 24歲小豬豬嘅一個好評