pplee 發表於 2019-11-15 18:31:18

bbbbbbbbbbbbbbbbbb

man09870987 發表於 2019-11-15 21:32:43

bbbbbbbbbbbbbbbb

davidto 發表於 2019-11-16 08:08:39

ccccccccccc c8

davidto 發表於 2019-11-16 13:01:05

cccccccccccccc

Aabbcc321 發表於 2019-11-16 19:12:18

ccccccccccccccccc

kkmak 發表於 2019-11-17 14:33:48

bbbbbbbbbbbbbbbbbb

Sunsunsun 發表於 2019-11-17 19:55:36

ccccccccccccccccc

kkmak 發表於 2019-11-18 10:13:14

bbbbbbbbbbbbbbbb

kenny777 發表於 2019-11-18 13:27:46

ccccccccccccccccccccccccc

goldman 發表於 2019-11-18 13:30:00

所以大家一定要公開呃年紀的CC名出來, 唔好再比佢咃呃飯食, 再有師兄被呃中伏

呢條女值2700 1次, 我X...佢甘老1000都唔值...要指定去佢開的酒店房都算了, 唔明點解做到成個酒店CC 但見到食唔落要比200見面費

呢個中女Barbie Cherry呃年齡同做到高級酒店CC好多師兄都知, 見過佢都知佢成個中女樣何來27歲, 仲要加埋價扮女神呃D 新師兄, 真係離晒地, 唔知醜唔醜, 佢D PLAN 全部加到天價, 又唔諗下自己大媽年紀, 已有師兄話佢可能40路....

各位師兄, 你估佢夠唔夠係你哋面前膽拎個證件證明到佢係27歲,佢一定不敢拎, 因為佢根本係呃緊你咃, 佢年紀已係根本中女大媽,

請大家見到通傅埋隔離台同Telegram的師兄, 避呢條女再呃人, 佢Telegram 個名都係叫Barbie Cherry 請大家小心同幫通傅各師兄各論壇
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 年年話自己仲係27歲的cc 中女Barbie Cherry