小心假網 發表於 2016-1-26 15:52:46

香港大人論壇(ORG)是假的!!!

真谷氣! 我上錯假網, 被騙$980!

前排大人網出事(hkbigman.net), 成年上唔到
中途出左個又係叫大人網, 網址由.net變做.org
個名改少少叫做香港大人論壇

無我又一直冇消息, 又或者有我唔知.
結果我誤上假網 (.org)
入到去好多女, 但好多都要比錢先睇到
我比左$980(當時是980), 買左個所謂VIP, 終於有好多女可以約
點知, 9成都係以前真.大人網既舊Post. d wechat/電話我全部一早有啦, 仲要全部都上晒岸冇做
你貼人舊post已經夠衰格, 你仲要cap埋人地wechat 張相, 直接貼上網來吸客? 你會唔會太冇品呀?
淨番1成既, 係agent女, 即是三十幾歲扮20歲得10分鐘服務
以前真.大人網(hkbigman.net)一年先收380, 你假大人網(.org)乜都冇, 1個月收$300?? 呃人都唔好咁離譜啦!
個假網仲要同agent女夾埋, 我已經報左警, 假網好快會收檔, 大家千祈唔好比假網呃錢!

無我 發表於 2016-6-1 04:42:37

個仆街開假網亂呃人, 對我影響極大

naughtybigmen 發表於 2016-1-31 23:03:20

之前都賴左野:Q:Q:Q

sexman44264 發表於 2016-2-15 13:50:26

無賴野, 開左個假 a/c 先至知出事! 呢度先至係堅!

hhhx 發表於 2016-3-1 17:04:13

我都無賴野:D

Justforfun111 發表於 2016-3-3 14:46:09

賴左野啦,不過我係見到呢個post先知賴野,唔怪得好似怪怪地咁⋯

skybaker 發表於 2016-3-7 23:21:55

真係騙徒手法層出不窮。

低調 發表於 2016-3-17 11:03:55

好彩睇到c兄呢個post

一休 發表於 2016-4-14 00:43:12

唔好畀細佬控制你嘛
我靜心等無我重開, 所以冇事

賤家 發表於 2016-6-20 17:30:42

我初時都以為係
頁: [1] 2
查看完整版本: 香港大人論壇(ORG)是假的!!!