goldman 發表於 2019-11-12 12:43:47

詢問各位師兄意見, 同小心某個CC

對於有個做了好多年好鍾意收奴的中女CC 用假年齡仲加到天價由1800加到2700 1次 , 明明係中女大媽年紀, 但加到女神價收2700 , 都唔知知不知醜, 當喲師兄百痴,

呃年齡都算喇當你搵食, 仲要大媽扮女神加到天價, 一個成3張野中女你憑咩收2700 1次, 呢點真係頂唔順

各位師兄想問下大家意見

你哋出到來如果知道個CC 係中女扮20幾, 用假年紀, 會係彈鐘即走比返車費定照食?

同有無D 你哋見過係用假年紀的CC 可以留言分享下叫所有師兄提防下, 不會再中伏

**** Hidden Message *****

goldman 發表於 2019-11-12 13:31:26

仲有呢個CC 有好多不同種類的PLAN, 又收奴, 又cooking plan, drinking plan 都係加到收天價, 大家小心被呃小心中伏

Hk200439 發表於 2019-11-13 11:58:03

師兄, 我明白你感受
所以年齡認證好重要, 冇年齡認證憑乜野要人開房先? 更加唔值2000+

我自己就比左錢join millionbb, 冇晒煩惱

goldman 發表於 2019-11-13 13:03:35

Hk200439 發表於 2019-11-13 11:58
師兄, 我明白你感受
所以年齡認證好重要, 冇年齡認證憑乜野要人開房先? 更加唔值2000+

多謝師兄教路...所以大家一定要公開呃年紀的CC名出來, 唔好再比佢咃呃飯食, 再有師兄被呃中伏

呢條女值2700 1次, 我X...佢甘老1000都唔值...要指定去佢開的酒店房都算了, 唔明點解做到成個酒店CC 但見到食唔落要比200見面費

呢個中女Barbie Cherry呃年齡同做到高級酒店CC好多師兄都知, 見過佢都知佢成個中女樣何來27歲, 仲要加埋價扮女神呃D 新師兄, 真係離晒地, 唔知醜唔醜, 佢D PLAN 全部加到天價, 又唔諗下自己大媽年紀, 已有師兄話佢可能40路....

各位師兄, 你估佢夠唔夠係你哋面前膽拎個證件證明到佢係27歲,佢一定不敢拎, 因為佢根本係呃緊你咃, 佢年紀已係根本中女大媽,

請大家見到通傅埋隔離台同Telegram的師兄, 避呢條女再呃人, 佢Telegram 個名都係叫Barbie Cherry 請大家小心同幫通傅各師兄各論壇

totox123 發表於 2019-11-13 13:59:18

ivy都係,佢應有30幾仲扮29歲

totox123 發表於 2019-11-13 14:11:05

係維x見過ivy目測最少有35以上

hello12321 發表於 2019-11-13 15:39:02

ccccccccccccccccccccc

lung1121 發表於 2019-11-13 16:18:16

ccccccccccccccccc

bigmanfindcc 發表於 2019-11-13 16:53:06

ccccccccccccccccccccc

sapsam 發表於 2019-11-13 18:30:34

如果您要查看本帖隱藏內容請
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 詢問各位師兄意見, 同小心某個CC