劉大叔 發表於 2019-11-21 12:36:19

第一次沉船, 條女靚到令我不能自拔.

以前覺得d人白痴, 同隻雞講感情, 沉船隻雞.

結果而家做左個白痴, 又或者, 始終同叫雞唔同

真PTGF, 同叫雞, 完全係兩種玩法. 如果你搵到既話, 唔係講緊叫你開房先, 扮PTGF既私鐘.

前排網上聽人講, 去左一個叫millionbb.com 比錢搵PTGF, 我勸大家千祈唔好比錢Join
見到一個用一隻手掩住一隻眼既女仔, 一開價就是8000
我就join富豪會員, 拎佢contact, 諗住約佢出來睇下乜樣, 應該9成假相
見到真人, 又估唔到真係張相咁樣, 好後生, 20歲, 讀緊大學
呢種質素之前在網上、IG完全未見過
我們約在德福廣場見面, 行行下佢好快就Q住我隻手.
我聞到佢好香, 感覺到佢係乖乖女, 我竟然心跳得好厲害, 回到中學第一次拍拖時.
[去邊?]
[公園坐下]
佢好慢熱, 但都傾到計. 冇任何避忌, 包括邊間大學, 讀乜野科, 佢都肯分享
感覺到她是一個有血有肉的人, 而不是那些虛偽的臭婊子
我地傾得深入, 乜都傾得, 感覺大家就突然多了一個無所不談的知己
然後佢問我係唔係成日搵女仔, 我又問佢有冇自慰, 傾傾下大家隻手就開始唔守規柜. 然後一齊上房了.
**** Hidden Message *****

aaronhenry 發表於 2019-11-22 04:10:26

Cccccccccc

fff212 發表於 2019-11-22 04:21:25

問世間情為何物。。。。

tfshek 發表於 2019-11-22 05:30:17

Thx for sharing

hoppp 發表於 2019-11-22 07:01:33

Thanks for sharing

leemm 發表於 2019-11-22 07:24:43

ccccccccccccccccc

bball 發表於 2019-11-22 08:12:04

ccccccccccccc

keungkeung008 發表於 2019-11-22 09:01:40

thanks for your sharing

gary7730 發表於 2019-11-22 09:43:29

Cccccccccccccccccccc

876321 發表於 2019-11-22 10:09:05

Thx ur report
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 第一次沉船, 條女靚到令我不能自拔.