nicking888 發表於 2019-12-11 02:12:17

老中女cc 3x歲 barbiecherry 繼續虛報年齡扮27歲收天價招男奴

最近加了天價 的CC Barbie Cherry ,由 1800加到2700 1次

2年幾前 2017年hklovely 又係話自已27歲, 2年後又話自己27歲

佢剩係呃到新玩既師兄約佢, 2年前約過佢的師兄都知道佢已經話自己得27歲, 大家可以Search返佢wechat I'd , 之前Post 都睇到,

所以大家一定要公開呃年紀的CC名出來, 唔好再比佢咃呃飯食, 再有師兄被呃中伏

呢條女值2700 1次, 我X...佢甘老1000都唔值...要指定去佢開的酒店房都算了, 唔明點解做到成個酒店CC 但見到食唔落要比200見面費

呢個中女Barbie Cherry呃年齡同做到高級酒店CC好多師兄都知, 見過佢都知佢成個中女樣何來27歲, 仲要加埋價扮女神呃D 新師兄, 真係離晒地, 唔知醜唔醜, 佢D PLAN 全部加到天價, 又唔諗下自己大媽年紀, 已有師兄話佢40路....

各位師兄, 你估佢夠唔夠係你哋面前膽拎個證件證明到佢係27歲,佢一定不敢拎, 因為佢根本係呃緊你咃, 佢年紀已係根本中女大媽,

請大家見到通傅埋隔離台同Telegram的師兄, 避呢條女再呃人, 佢Telegram 個名都係叫TG :barbiecherry 請大家小心同幫通傅各師兄各論壇

最近佢轉了用TG 搵客搵食, 大家留意下, 玩Telegram約CC時記住小心

大家約CC真係要小心

davidto 發表於 2019-12-11 17:44:09

又係佢又係中女

totox123 發表於 2019-12-12 02:23:39

ccccccccccccccccc

davidto 發表於 2019-12-12 02:33:58

chanmanman 發表於 2019-12-12 09:37:00

davidto 發表於 2019-12-12 16:11:16

chanmanman 發表於 2019-12-12 20:22:22

pplee 發表於 2019-12-13 09:40:27

chanmanman 發表於 2019-12-13 18:18:06

chanmanman 發表於 2019-12-14 00:20:59

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 老中女cc 3x歲 barbiecherry 繼續虛報年齡扮27歲收天價招男奴