路人甲11 發表於 2020-1-16 04:11:07

可以返約既cc

半年來難得喱幾日可以平靜下又係時候出來玩下
今日我約kitty左出來,真人同相有七八成似淡妝,幾標緻,頭髮比相濃密小肥
c波好滑溜,細粉的,淺啡細雲, 正常膚色唔算好白
見面有手拖手邊傾邊行去時鍾
正常流程入房有幫我除衫
沖完涼訓我隔離嗌凍拉高張被同我一齊冚,好似初戀男女朋友咁攬住好耐都唔識開始。

我主動錫佢,冚住被攬實錫都有一陣大家開始warmup. 我先主動服侍佢,由錫lin開始,包淺色內粉嫩無味多水好食,食到女女典床彎晒腰,小腹抽搐黎左幾次高潮咁,反應真實唔造作,
入正場都係果d,妹妹緊窄好水,轉多pose配合,完事後再傾好耐計,kitty健談好傾,傾到過鐘唔捨得走
整體極滿意一q,半沉船應該會番食
各位巨龍師兄要錫住佢
**** Hidden Message *****

chanfung795 發表於 2020-4-13 15:45:30

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

paul_yeung2020 發表於 2020-1-16 13:16:18

Thank you for sharing.....

timcheung1234 發表於 2020-1-16 13:34:08

Ccccccccccccccccccc

keungkeung008 發表於 2020-1-16 13:59:51

thanks for your sharing, brother!

somebody1453 發表於 2020-1-16 15:12:10

thankyou so much

kokahang78 發表於 2020-1-16 15:54:20

THANKSSSSSSSSSSSS

free8rhyme 發表於 2020-1-16 16:28:50

let me see see

Comebaby 發表於 2020-1-16 16:32:27

Cccccccccc

Nickellai 發表於 2020-1-16 16:50:44

Ccccccccccccccccc

zzyiuyiu 發表於 2020-1-16 16:58:20

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 可以返約既cc