Linghk2019 發表於 2020-3-25 16:59:57

各位女仔要小心 Sam Ho Fai呢個人

我衫都除埋,做到一半,你要我退錢?

前排佢加我TG,
佢TG:samhflai

大家講好晒先見面,見完面岩先上房。
入房叫佢先張錢放枱面。
入房時佢已經好心急,立即除褲想立即來。
但佢有十級狐臭,就算冇,我都一定要對方沖左涼先。
我要求一定要沖涼先,佢講晒粗口咁話我麻撚煩。
我立即覺得呢個人好差,想唔做佢生意。想著番對鞋就走。
佢立即改語氣,話已經放好錢,現在即刻去沖。
佢沖涼唔用番梘,好唔衛生,我唯有主動幫佢搽

到床上,佢係咁咀我,係咁伸痢,因為疫情關係,我講明冇Wet Kiss,但會平500, 而佢就照來。
我咬緊牙關,然後佢鬧我做乜西口西面。

之後佢軟左,發脾氣,好大力咁打張床,我好驚。
佢起身,想拎番枱面D錢走人。

我話:「你想做乜?」
Sam: 「你都比唔到服務,當然要全數退款」
我: 「我衫都除埋,做到一半,你要我退錢?」
Sam: 「我都未射,我已經立即停止,當然可以退款」
我: 「咁我都除晒,比你入過,冇理由退錢比你!」
Sam: 「你呢種服務態度,仲想我比錢?我都仲未同你計房錢!」

呢條友兇神惡殺,又孔武有力,我根本唔夠佢搶,我喊住口咁叫佢比番我,佢唔理我。
我有諗過立即報警,但又唔想嘈到上警局,始終黑警一D都唔可靠。

我第一次咁委屈,唔知仲有冇其他姊妹遇過呢個人,大家一定要將佢廣傳開去。

qqh034 發表於 2020-3-28 02:47:27

呢個仆街我之前約過
超級毒男,斤斤計較
我好後悔同佢拍左兩日拖,
在上水做IT
LAI HO FAI
wechat: samhflai
各位姊妹小心提防此人

話說我同佢出過兩次PTGF Plan,講明肺炎期間NO KISS,但有Discount
第二次見既時侯,佢食完臭豆腐,在旺角突然當街當巷除我口罩,強行WetKiss我!
D口水臭到仆街,我立即衝入廁所勁洗個口,佢尾數都冇找比我。
呢條友著數攞到盡,又唔守規柜,係典型既窮網客,佢之後我都唔敢就咁接,全部經App Filter。

happyman88 發表於 2020-3-25 17:40:30

放條友上tg 賤客谷適合D喎,同可以報警,佢有無打你先?

siuho1997 發表於 2020-3-26 09:37:46

想問下樓主可以留TG嗎?
想約你.

tfshek 發表於 2020-3-26 23:27:52

How to add 樓主?

Foureyes 發表於 2020-3-28 21:37:50

想約x2 wechat:foureyesjohn1

Phosphorus 發表於 2020-3-30 15:46:10

Hello你wechat add唔到你,可加我嗎 wechat chrishkchris 謝謝

charliec 發表於 2020-4-9 17:53:09

How to add 樓主?~THX
頁: [1]
查看完整版本: 各位女仔要小心 Sam Ho Fai呢個人