浪子食家 發表於 2020-10-3 12:02:15

讀緊大學既Kaitlyn

PTGF比agent女好既一大原因,就是agent女客駁客、冇調情。而PTGF除左有情調,仲好多都係高學歷。我地今日睇下讀緊大學既PTGF, Kaitlyn.

Kaitlyn, 佢profile寫滿英文,亦都對約會既男生有要求。佢絕對唔會接受開房先,而係出來食個飯,傾下計,大家ok先繼續。只要你唔係大肚腩、地盤老粗,個樣唔太怪胎,三四十歲佢都接受到。佢自言好少彈人,可能10個先彈1.5個走。

見到真人,打扮時尚。佢講明自己唔係骨感,而係有D肉地,所以要瘦既真係唔岩你,而想要有D肉地既就會岩你。至於五官,我會用不過不失形容,如果你期望好靚女,價錢就不是這個了。

同佢食左個dinner, 發覺佢都好靜,你對住佢要主動D,佢係被動怕醜型,同埋有D緊張。食個飯,或行街,或陪唱K,一小時400。當然你不是在這1小時對佢飛禽大咬,所有較親密既行為只可以part2在室內做。

計晒part 1 part 2, 加埋兩小時都係二千幾,合符性價比。

antonybn 發表於 2020-10-3 23:59:49

點約到佢呀

gentle 發表於 2020-10-16 17:30:24

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gogysdgdgs 發表於 2020-10-19 00:00:16

讓我幫你消除身心疲憊
希望有緣遇到你
笑容甜美~有興趣就約我啦~ WhatsApp 54391669

qweasbn 發表於 2020-10-19 16:58:14

ccccccccccccccccccccccccc

edechan1 發表於 2020-11-13 16:38:55

Ccccccccccccccc

O.Onan 發表於 2022-4-15 04:33:19

Cccccccccccc

lokjustin 發表於 2022-4-23 11:39:12

點樣先可以揾到佢,師兄
頁: [1]
查看完整版本: 讀緊大學既Kaitlyn