風化影 發表於 2016-12-12 14:20:07

大乳牛陳偉琪 36E捲床照風波

仲記唔記得邊個陳偉琪?

一講親陳偉琪,就要加三個字——大乳牛…
其實佢係2011年溫哥華華裔小姐亞軍,2013年選港姐,與陳凱琳蔡思貝同屆,選嗰陣更曾多次聲稱會叫親戚朋友投票,之後就有一位名自稱係佢契爺、叫Eddie嘅男士去信報館,叫所有人投佢一票。陳偉琪後嚟都認咗,真係有個叫Eddie嘅契爺……
呢位25歲嘅無綫新咪神,36E上圍丁圖無窮,仲拯救過《愛‧回家》收視,之前仲有個《Big Boys蕩漾夏水禮》、《3日2夜》……真係3日2夜都食唔晒。一直冇咩緋聞嘅佢,上月被爆同大隻仔中環拍拖夜蒲,除此之外就冇咩新聞。
勢估唔到,除咗一眾網民識陳偉琪,就連以走數聞名、獲全國人大常委會委員長張德江嘅周融都識佢。話說周融創辦嘅《HKG報》噚晚報道話,網上流傳一張樣貌同民主黨中央委員、公共專業聯盟主席吳永輝疑似嘅男子,同一名貌似陳偉琪嘅女子疑於酒店房拍嘅嘅赤裸床照。咁啱,吳永輝將參加建築、測量、都市規劃及園境界選委會選舉,爭取成為選委。

**** Hidden Message *****

doraemon 發表於 2016-12-12 14:57:39

good good good

a3697 發表於 2016-12-12 16:27:57

cccccccccccccc

Sing123003 發表於 2016-12-12 16:40:14

Cccccccccc

yeung7890 發表於 2016-12-12 16:43:46

Hhhghhuuiijh

topcon1235 發表於 2016-12-12 18:15:44

cccccccccccc

hd4860 發表於 2016-12-12 18:32:39

ccccccccccccccccccccccc

edwardtak 發表於 2016-12-12 18:53:23

ccccccccccccc

rizziochan 發表於 2016-12-12 19:02:25

ccccccccccccccccccccccc

chuchulam 發表於 2016-12-12 20:27:20

Cccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 大乳牛陳偉琪 36E捲床照風波