浪子食家 發表於 2020-11-25 18:13:26

港女的吸引力

中招了中招了,我從來唔信大陸零確診,基本上大部分源頭不明都來自大陸雞。我亦呼籲各位香港女仔唔好接受大陸人約會。

唔係歧視,我自己唔鐘意大陸妹。唔係未試過,所謂好靚好貴既大陸妹我都試過了。大多數大陸妹,微信張相重P圖,修圖修到成個外星人樣,出到來有一種柒味老土味,佢未開聲講野我已經知佢係大陸人,就算有波都大部份假波。

除了外表上唔岩,在性格上,大陸妹比我感覺自私、假面具、膚淺。簡單講唔岩傾,衛生意識亦都好差,所以N年前已經唔會搵任何大陸妹。

係咁港女呢?港女一定好?個價錢差不多是3倍。如果你搵錯左agent女,即是果D呃人既吸毒中女,車錢大媽,就自然覺得唔值。如果你識約,約番D大學生、part-time. 真係值得。大陸妹真係送上門比我我都未必要,而比錢約港女,好多時係個質素在現實上溝唔到,你先約。

作為香港女仔,亦都要拒絕大陸人約會,因為佢地唔守規柜,又唔用套,又多病。3倍價錢都約唔過。

其實在一樓一出入條街咁多人睇住,唔樣衰既咩?

cjmhuuu 發表於 2020-12-16 17:00:03

影片名称:都市丽人精品女装店试衣间偷拍离子烫波浪卷发妹子觉得自己白奶罩不够性感,挑选了一件黑色的
影片格式:MP4
影片大小:176MB
影片时间:12:45
影片说明:无

在线观看地址:keke.pw

夜遊星 發表於 2022-2-3 23:42:00

我不想吃了 男闺蜜 全部吃进去 多吃一点 我教会了你 以后吃男朋友的鸡巴就容易多了 嗯 好乖巧的美眉 谁接盘
影片格式:MP4
影片大小:53MB
影片时间:00:00:44
影片说明:无

观看地址:sanwz.com

ice-Kit 發表於 2022-2-19 15:51:22

壹對美乳打天下氣質小少婦極致誘惑,雙手胸前比作愛心奶,人間尤物
資源大小:672M
影片時間:01:21:16

观看地址:sanwz.com
頁: [1]
查看完整版本: 港女的吸引力