superich123 發表於 2021-5-14 19:03:41

PTGF TG GROUP 2021, 唔想中伏就要入岩group

基本上PTGF TG GROUP來來去去都係果3個,
任大 個group
小愛 個group
zach 個group

任大被小愛指有黑社會背景,又呃D女仔

小愛個group最多人,可惜全部詐騙/agent女,小愛自己本身就係最大既agent

唔係買相就叫你入錢抽籤,呢個group專呃傻仔

zach 個group太少人

基本上3個group都好難搵到真ptgf或有質素既女仔。
始終TG連forum也不如,又唔方便公開討論,又成日洗版.
真正值得follow既tg, 得一個:
https://t.me/ptgfhkreport
直接話比你知邊D女得,邊D女唔得,唔洗慢慢搵

gonkong 發表於 2021-5-16 14:57:45

三個都係要比錢做 VIP 先知邊個係真囡

小愛吃屎 發表於 2021-5-22 18:13:42

就係貪PTGF group唔洗錢,就算D女差D都算
點知而家ptgf group都學人收錢,D女又唔係好。

要比錢我都去三大平台比,人地有晒系統,點解我要比錢你個垃圾tg group?
特別係小愛個group. 小愛本身係專制藍屍。之前有一段時間,佢在群組ban走晒所有講過支持反送中既人

Donaldpobe 發表於 2021-5-22 18:21:09

小愛吃屎 發表於 2021-5-22 18:13
就係貪PTGF group唔洗錢,就算D女差D都算
點知而家ptgf group都學人收錢,D女又唔係好。

無知一問,3大平台指邊3個?

小愛吃屎 發表於 2021-5-22 18:24:13

Donaldpobe 發表於 2021-5-22 18:21
無知一問,3大平台指邊3個?

Millionbb, Seeking, Swag
3個起碼有網站系統先。
tg 群agent都開到,洗乜比錢入

ice-Kit 發表於 2022-1-31 20:56:12

妹子在酒店提前开好房,洗完澡穿上睡衣等待男的到来,这样的周到安排挺性福,男的到了鸡巴抽插操穴就可以
影片格式:MP4
影片大小:2.98GB
影片时间:01:23:17
影片说明:无

观看地址:sanwz.com

頁: [1]
查看完整版本: PTGF TG GROUP 2021, 唔想中伏就要入岩group