alexchau 發表於 2016-2-24 15:42:02

鍾嘉欣老公曝光! 只要你有錢, 阿伯都可以娶靚女

自同伍允龍八年情玩完,嘉欣BB嘅感情事就進一步密封,但原來唔聲唔聲,月尾將會下嫁前無綫集團主席梁乃鵬嘅姪仔。

據知,嘉欣BB去年經家姐Annie介紹,認識喺溫哥華開設脊醫診所嘅Jeremy,診所暫時僱用7個員工,對方年薪更高達百萬加幣,折合接近6百萬港幣,有「才」又有「財」,正宗鑽石王老五一個。

Jeremy同BB發展接近一年,對女友百般遷就,已經令女友屋企人都覺得冇揀錯;再加上早幾個月發現有餡,到依家已經有成5個月,所以,更加要快快拉埋天窗啦!

與此同時,嘉欣BB Instagram有消息指佢會喺今個星期六,即係2月27日結婚。睇嚟由這一分鐘開始計起,唔少嘉欣BB嘅宅男粉絲,要冒住心碎危機度過今個月尾喇!

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20160224/359215

前男友

superdickson 發表於 2020-11-21 17:39:50

【影片名称】:【AI高清2K修复】9总全国探花高颜值黑衣长裙少妇,跪地上翘屁股舔弄穿黑丝69口交舔菊
【影片格式】:MP4
【影片大小】:1.23G
【影片时间】:00:59:26
【影片说明】:无码

在线观看:bxm5.pw

waidog 發表於 2022-2-15 10:47:12

餐厅女厕 偷拍一身休闲装 长发小美女的肥鲍
影片格式:MP4
影片大小:83MB
影片时间:00:49
影片说明:无

观看地址:sanwz.com

waidog 發表於 2022-2-23 19:22:05

影片名称:大神约炮白虎人妻 全程骚话 喜欢爸爸的鸡吧 射你逼里还是嘴里
影片格式:MP4
影片大小:110MB
影片时间:00:05:30
影片说明:无

观看地址:sanwz.com

Roy69 發表於 2022-7-10 22:57:20

superdickson 發表於 2020-11-21 17:39
【影片名称】:【AI高清2K修复】9总全国探花高颜值黑衣长裙少妇,跪地上翘屁股舔弄穿黑丝69口交舔菊
【影片 ...

Cccccccccccccc
頁: [1]
查看完整版本: 鍾嘉欣老公曝光! 只要你有錢, 阿伯都可以娶靚女