香港大人網

查看: 7752|回復: 5

由 leedeelxxx到大人網, 再由大人網到現在

Prestige VIP

睇住港女越來越少, 越來越難約
唔知係人口老化, 定係香港經濟太好, 要出來做既女仔越來越少

如果單純為sex, 求期執1Q, 去一樓一就搞掂.
點解要搵港女? 唔通真係鑲金?

因為有感覺, 傾到計, 有交流
對住一隻雞, 真係唔會有感覺.
再講, 香港女仔明顯靚好多.

但我在大人網搵到既感覺, 越來越少, 越來越難搵
認證Model較有質素, 保障到一定質素, 但只限外貌身高身材.
就算佢係冇跟agent既真CC, 都可以公式化到成隻雞咁:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=19100
如果只係要雞, 洗乜比咁多錢搵你?
玩到我都開始冇心機玩, 想認認真真識個女朋友

但男人到左我呢個年紀, 三十幾歲, 做IT, 要識個女仔真係好難.
去過幾次speed dating, 全部都係剩女, 好, 我揀人, 人揀我.
但呢D剩女, 一係樣好差要唔落, ok樣既眼角又高到乜咁(所以先做剩女). 洗幾千蚊都識唔到個正常女仔, 真係比錢搵援交仲化算

識個ok樣既女仔, 原來可以好易

我以前唔明白, 點解有D港女可以咁港女, 點解食飯唔可以AA制
原來靚既女仔, 大把人對佢好. 你on99咁約佢去街想AA制, 點解人地唔同一個帶自己周圍去玩又出晒錢既男仔一齊?
除非你好靚仔.

就算你出晒錢, 都大把男仔做得到, 越靚既女仔係需要越多既誠意去識, 世界就係咁現實.

millionbb
https:/millionbb.com

朋友既邀請下, 參加左試試. 之前玩交友apps洗幾千蚊, 幾百個女仔都識唔到一個.
去到millionbb, 一約就約到了. 只需要比多幾百蚊津貼埋佢地交通費, IG女神既級數都比我約到, 認識到.
當然溝唔溝到係另一個問題, 但最起碼識到先, 識都識唔到, 乜都唔洗講.

原來有得請靚女同你食飯, 已經係一種福氣
回復

新手上路

食飯都食窮人。   
回復 支持 反對

新手上路

師兄,你圖中果個女仔,唔算靚,只係過得去,類似的應該唔難識到。
回復 支持 反對

中級會員

但係對住手機食飯
回復 支持 反對

新手上路

So sad...好難搞⋯⋯
回復 支持 反對

新手上路

Sad but true sad
回復 支持 反對