Sx-70 發表於 2022-9-18 19:22:45

第一次約cc秒選vincy

第一次上黎搵cc問過幾個又睇到其他師兄啲好評,真係打鐵趁熱噚日先加入bigman今日晏晝就約咗,當初都係睇到包膠當紀錄一吓自己第一次都出過包膠啦!
樣貌:8/10 佢有啲似我中學暗戀嗰個師姐,有紋         
                   身好性感
身材:7/10 胸唔算大但好靚好軟熟,好似師兄咁         
                   講Model 般身形條大長腿淨玩腳都有      
                   排玩               
服務:9/10 因為小弟第一次咩都唔識由除衫沖涼   
                   到前戲做愛都係佢帶領我,過程唔多   
                   講啦但係佢好好由開始尷尬到射完佢
                   都好似女朋友咁親密
Vincy 話有師兄想包佢月❨有冇師兄知正常要幾錢?❩就冇得約,希望下個月出糧仲可以約到佢
**** Hidden Message *****

Marco1127 發表於 2022-9-30 16:41:33

Hello want to see

Hucheyng 發表於 2022-9-30 18:03:34

Cccccccccccccccc

ivancwc116 發表於 2022-9-30 20:55:46

tfshek 發表於 2022-9-30 21:52:46

Nice to meet you

mancar1234 發表於 2022-9-30 23:24:44

ccccccccccccccc

pheg0917 發表於 2022-10-1 17:58:48

Cccccccccc

helloforsex 發表於 2022-10-1 19:17:11

more info?????

Singalong 發表於 2022-10-2 08:31:54

Ccccccccccccc

wstcw 發表於 2022-10-2 10:51:43

謝謝分享
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 第一次約cc秒選vincy