ianchan89 發表於 2017-8-21 22:57:43

一個值得一試再試既CC

好耐無約過CC~因為太多D agent係度扮CC~~其實就係果D酒店妹~
今次約呢個我ADD就ADD左好鬼耐~但係無約過~因為佢之前無左個ML我就無再去留意佢~
早排見佢放左好多幾吸引既相上WECHAT又挑起我條筋想去約佢~邊條筋就大家都知啦~~~哈哈

簡單介紹下佢先~佢論壇ID我就唔記得啦~~ADD太耐~佢WECHAT名係Michelle~ID係:lastkiss0325
咁佢係屬於果D中上價錢既CC~~佢朋友圈D相都真係好吸引~全因我係鍾意大波妹~~
貴就貴D不過照試啦~~咁同靚女傾左幾句~問實價錢就約日子~~咁佢都幾好傾既~唔會話問多兩句會好似其他CC咁覺得你呃水吹就唔彩你果D~~
到左約好果日~因為平日黎~我就我自己方便就約返旺角~佢出黎之前都係wechat講聲依家出口~係邊等~~有交帶...抵錫~~
不過我就有少少唔好意思~~俾個粉腸上司捉住左~遲左少少先走~~要佢係朗豪坊戲院門口度等我~一搞掂衝落去預左挨棍俾人話遲到~
佢又好脾氣~話唔緊要~見佢大汗DUP細汗咁~~真係有少少良心過意唔去~~咁就拿拿林同佢去維記度開房~~
入到門口俾佢抖一抖涼先~~咁我諗住自己沖個涼先啦~~我沖沖下FEEL到後面有兩舊軟淋淋既野壓落黎~即刻轉身望~
Michelle佢入左黎~~幫我沖左個殘廢浴~

我見其他CHING通常呢時候~都會講~跟住落黎都係果D唔講啦大家試~~~但係我唔會~點解~因為跟住落黎先係重點~~
咁沖完涼我大字訓係床度~~佢成個女朋友咁攬埋黎~傾左一陣計啦~佢就手多多去摸我既二弟~~跟住叫我坐埋床邊~
我心諗~坐埋床邊做咩呢~~見佢係個袋度拎支BB油出黎~~擦係佢對大波度~~實質SIZE我無問~但係目測H以上~但係事後問返38D~~
跟住佢AV式咁跪係度幫我夾腸仔~~咁大個仔~第一次試呢野~唔係未試過大波~~但係跪係度幫我夾係第一次~~~
果個角度~~果個感覺~~果個情節~~我射左~~~跟住去洗一洗乾淨之後~抖夠氣就黎第二Q~~咁第二Q係ML~~就真係無乜特別情節~~
不過佢吹係吹得好舒服既~~~同埋Mchelle佢吹.夾.做都係要戴套~我唔知點解~不過尊重返佢既意思啦~同埋用0.03其實差唔遠~

會唔會返食~~會既~~~服務係有既~~而且OK好傾~~~就算我呢位快槍手~~兩Q加埋回氣~~都唔使個半鐘完事都好啦~~佢都陪你陪到打電話黎催鐘為止既~~
唔似之前試過~~D CC一完事好似滾水碌腳咁~走都走唔切~~~第一次出POST~~希望各位CHING多多鼓勵~~同埋都可以去試下佢~

reika 發表於 2017-8-25 13:40:20

Thank you ianchan

reika 發表於 2017-9-8 13:30:46

:kiss::kiss::kiss::kiss:

reika 發表於 2017-10-20 22:26:18

:kiss::kiss::kiss:

JK5JK5 發表於 2017-11-23 19:10:47

cccccccccccccccccccc

anthony_li99 發表於 2017-11-29 18:19:09

thank for sharing

reika 發表於 2018-1-16 10:24:16

Ssssssssssssssuuuuppppp

reika 發表於 2018-6-1 10:49:32

Support me support me

yogacheung 發表於 2018-6-1 12:01:30

cccccccccccccccccccc

1129victor 發表於 2018-6-1 16:37:36

See more details please
頁: [1] 2
查看完整版本: 一個值得一試再試既CC