Donaldpobe 發表於 2016-4-12 17:53:22

玩學生妹玩出大頭佛, 都唔知點收科

話說我前排心思思, 去millionbb比錢買左個富豪會員.
就係想試下用錢交友, 包學生妹.
玩得包養, 都係貪新鮮, 嫩口, 乾淨.
睇岩左個學生妹, 身材就真係一般, 大波就一定冇, 普通B級,
但勝在條腰幼, 皮膚又白滑, 對腳靚得黎又有少少肉地, 個PATPAT勁彈勁好肉, 唔化妝已經好靚, 好有青春氣息.
應該係話中學生唔需要化妝. 佢眼大大好精靈.
個女仔2月生日先18歲, 仲著緊中學校服, 考緊dse, 唔食煙唔飲酒, 少少蠢蠢地(可能係入世未深)
為左安全地好好品嘗呢個可愛學生妹, 我仲專登去比一個月短期租約租左個套房一個月慢慢享受, 食盡佢.
因為佢考dse, 而家都已經唔駛點樣番學, 時間好自由, 所以可以成日見, 成日屌.
好多時都著住校服來我租個單位, 我地平時出街就扮父女, 一入到房就玩盡淫賤遊戲

以下內含不雅內容, 不喜勿看
**** Hidden Message *****

Peter4624 發表於 2016-4-12 21:25:02

樓主,若你所説一切屬實,最好先帶她到醫生檢查。無論如何是兩條人命,認真思考。從前bigman有cc ching拉埋天窗。我認識的亦有一pair. 襯快檢查,愈早愈好

ericssonlan 發表於 2016-4-12 18:08:09

之後點呀

yiuwin1234 發表於 2016-4-12 19:36:51

玩上隱丫!?

wutsz1810 發表於 2016-4-12 20:01:18

giiiihjnnggg

Hkpigga 發表於 2016-4-12 20:05:06

Cccccccccccccc

abc 發表於 2016-4-12 20:50:50

ccccccccccccccccc

goodester 發表於 2016-4-12 20:58:13

thanksssssssssssss

eckc 發表於 2016-4-12 21:32:58

seesee~~~~~~~~~

angis1234 發表於 2016-4-12 21:34:55

jdjfjfjjjjjjjn
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 玩學生妹玩出大頭佛, 都唔知點收科