香港大人網

查看: 2431|回復: 5

[香港] 徐子珊食洋腸, 洋腸唔認數: 朋友都稱唔上

網站編輯

現年36歲嘅徐子珊早前去讀設計,減少喺大台演出,原來感情世界得到滋潤,今日《壹週刊》爆子珊搵到個外籍六呎高嘅外籍模特兒Moni Demirov,子珊仲打得火熱,買埋機票去西班牙見家長,據知男方亦不時貼出同子珊嘅合照上網大晒恩愛。

據報道講有「舞蹈底子」嘅子珊,早前透過朋友介紹識到同樣鍾意跳舞嘅Moni,Moni雖然喺保加利亞長大,不過識講英語,所以同子珊傾得埋,子珊前年講明想外闖,一度被無綫「雪藏」,盛傳當時佢多咗時間,就搵Moni,知對方要返西班牙家鄉,子珊亦跟埋去,結伴同遊,仲影咗張心口貼心口嘅合照。
周刊又指,今年農曆新年期間,因為子珊要讀寶石鑑證及珠寶設計,Moni就急飛香港見面,子珊見Moni有心喺娛圈發展,仲帶佢去見幕後人,之前佢哋仲一齊去咗星街一間cafe,二人不時有傾有講,後嚟子珊發現有記者,即叫幕後工作人員同Moni走先,佢自己就一個人走,而子珊留喺cafe時,佢都不時打電話,在場記者問佢,佢只係講對方幫佢做緊珠寶,跟手揸車走。
《蘋果》問過Moni,原來佢用緊子珊個電話號碼,佢就話目前用緊公司電話,佢就否認係子珊男友,只係工作上合作,做珠寶promotion manger,幫手做宣傳,對於被傳係「子珊男友」,佢都覺得好funny,二人亦稱唔上係朋友關係,強調目前係單身,覺得冇機會。
陪埋對方去見家長,年紀又唔細,以為箍到個外籍型男,點知隨時食「詐糊」!
回復

新手上路

非常感谢啊!

回復 支持 反對

新手上路

笑呀,。。。。。。。。
回復

註冊會員

如此高质量的清纯初恋女神,让人误以为是谈恋爱的错觉 实属难得,小哥一看这么漂亮 化身满电的震动小马达,震得妹子狂叫
影片格式:MP4
影片大小:328M
影片时间:40:59
影片说明:无

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

中級會員

影片名称:清纯白嫩高中学妹 小嫩鲍上长几根稀毛 手指抠逼很娴熟
影片格式:MP4
影片大小:89MB
影片时间:00:02:28
影片说明:无

观看地址:sanwz.com
回復 支持 反對

新手上路

都係女神30 年前, 庇理羅士中學Polly Tsang 9427-1717
回復 支持 反對