dcdcdc 發表於 2016-5-24 19:10:46

舌戰女神Vivi

小弟文筆唔好所以好少出post,但遇上喜歡舌戰既Vivi,真係要出個post支持下

話說小弟係BM重光後已經add左Vivi,但一直約唔到,直到而家大家先就到時間見面。雖然一直都約唔到,但Vivi都無厭我煩,而今次咁急都約到,我都覺得好好彩。

係維記口見面相認,Vivi真人係一個大眼既靚女,雖然望落去係瘦,但摸落我個人應為佢又唔會話只有骨個種,但各花入各眼,我覺得佢好fit好摸同好抱。值得一提,Vivi皮膚白得黎係超滑的。

入正題,入到房大家就kiss住黎除衫,舌戰亦正式展開!老實講,Vivi肯定係我遇過舌戰力最強的CC,一有空檔就互相法式濕吻,不時交換攻守,互相吸實對方條俐,加埋佢個好軟既唇,真係無得輸,真係有種想吞左佢既感覺!另外,Vivi真似好得意,周不時突然偷襲我既lin頭,你都咪話唔爽。出出入入既過程唔多講,1Q洗淨後,我地又訓係床度再次舌戰,啜到最終有人要休息10秒,呵呵呵。之後就一時咀下一時係度傾下計,真係十足係你女友咁,GFF係120%!第2Q由於小弟不才,未能完成,但Vivi都好努力咁滿足我。

總括而言,Vivi非常斯文有禮,亦會好主動咁拖住我,真型比例非常好,wetkiss更加係咀到翻天覆地,咁既package,唔再約真係對唔住自已。
**** Hidden Message *****

richardlee 發表於 2016-5-25 10:47:37

nice to see

ego-vampire 發表於 2016-5-25 13:35:57

ccccccccccccccc

Maugham 發表於 2016-5-25 13:45:27

多謝報告

actifedshow 發表於 2016-5-25 13:47:38

Cccccccccccc

garytom 發表於 2016-5-25 13:56:40

good news..........etc

Lawchakyuen 發表於 2016-5-25 17:07:10

Ccccccccccccc

Samsamsang 發表於 2016-5-25 18:08:01

Ccccccccccc

cj5td5 發表於 2016-5-25 19:00:00

thx for sharing

Ivan0487 發表於 2016-5-25 19:34:51

Cccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 舌戰女神Vivi