ssteven212 發表於 2018-12-13 18:29:04

感動到流淚, 竟然仲有真人相

前排先在一個叫romantic moment既Telegram Group中完伏, 又話22歲, 又4000一次, 點知開完房. 我屌你老味, 鬼係22歲! 30歲又矮又爛面, 竟然收4000?
一定彈啦, 條女要我一定比車馬費, 賴死唔走, 仲想用手機影我, 最後怕左佢比佢屈左500.

呢個女人, 後來得知好多人都比佢呃過, 是很老的agent女, 她會強行入房不讓你關門, 在IG扮真CC越扮越叻. 每次都大條道理屈你比$200-$300車馬費. 早已臭名遠播.

咁既樣居然覺得自己值2800-4000, 擺明屈車馬費

我都知道而家真CC買少見少, 同時亦大量師兄上岸唔玩, 市場大委縮. 我唔一定要真CC, 你都起碼唔好呃人呃得咁過份.
個個阿婆用張靚女相, 呃我開間房再屈我200車馬費, 咁咪好好賺?
我討厭被欺騙的感覺!

無意中上左一個網站, 聲稱全部用真實資料, 價錢仲低至500.
**** Hidden Message *****

我預左被騙, 但反正都被騙了這麼多次, 一試無妨.
我嘗試whatsapp 約佢, 係會廣東話, 不過佢講明自己需然有香港身份證但不是香港大, 同網站寫的出身地:大陸 吻合.
然後我話約旺角, 佢約番我去深水步, 話包房錢.
我根據佢比既地址去搵, 原來是一樓一, 感覺很大機會中伏, 因為141的經驗告訴我, 一樓一的照片三圍全是假的, 完全沒有參考價值.
打開門, 竟然是一樣, 和照片中的她一模一樣, 無論新高三圍年齡, 全都沒錯, 這令我想起以前大人網的認證.

雖然不是妙齡少女, 但質素好過上面收4000的廿八九歲christine. 500是絕對值的.
到服務時間, 她說她堅持不用KY, 鐘意自然反應. 完事後沒有下一個客, 她說可以陪她飲酒聊天, 不另收費, 這性價比真的逆天耶!這不是真CC才會有的服務嗎?
我有沒有說謊, 大家自己一試就知, 起碼她不會要你開房先, 起碼她不會逼你比車馬費.這一試你絕無損失, 唔岩唔洗車錢房錢.

Rock哥 發表於 2018-12-13 18:33:02

It's Great

koi520 發表於 2018-12-13 19:32:04

Let See!!!

vanvanvan 發表於 2018-12-13 19:35:22

wffawwwfaff

ffo123 發表於 2018-12-13 19:36:04

ccccccccccccccccc

Kk8989 發表於 2018-12-13 19:41:39

Cccccccccccccccccc

onwing92716 發表於 2018-12-13 21:17:19

釜釜釜釜釜

hoho2012 發表於 2018-12-13 22:17:07

cccccccccccccc

Geotech 發表於 2018-12-13 22:33:58

Which web site?

cowxox 發表於 2018-12-13 22:47:45

cccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 感動到流淚, 竟然仲有真人相