Rock哥 發表於 2018-12-16 01:01:48

romantic moment 絕對係伏 (12-21更新)

佢話我抹黑佢,
我就實事求事.

呢個八婆, 張相最少5年前, 有人話佢8年前開始做, 你夠膽死寫佢22歲, 仲話自己冇呃人?

164? 佢撚有164! 154就差唔多! 銷售員? 售乜? 售賣自己個臭西?

長篇大論, 什麼減500. 減500都唔值價啦, 食水咁深
又話自己全部港女, 你估識廣東話就係? 好多都係珠海、廣州, 有D仲講到歪晒口音, 居然開價4000, 真係食懵左你.

各位, 唔好再比agent女不合理的要求合理化。

以前從來唔洗開房先,現在要開房等佢半個至一個鐘。比人用假相呃完後仲要交100車馬費,之後變200。再忍讓好快加到300。

佢用真相真資料當然比車馬費,佢用假既都比,你每比一次,就是幫呢班呃人既仆街坐大。然後佢就會好串咁講:
**** Hidden Message *****

2018-12-21更新, 又唔同左價, 又唔同歲數, 仲話自己冇呃人

加個瓜就認唔出你咩, 好地地一個人做乜整達野?

25歲依然是錯, 165高仍然是錯, 見過你既都知你30+, 154高. 1000蚊都比多你

nnmm646 發表於 2018-12-18 02:57:56

rxxxxxtic moment 絕對係伏,身高身材年紀都係假資料,職業係佢自己亂作,大陸妹扮陀地,我建議樓主唔好開佢全名,因為咁樣係間接幫佢地宣傳

koi520 發表於 2018-12-16 14:06:32

一日比人彈十五次, 每個拎200, 一日都有3000進帳, 呃足30日就有9萬, 咁旬既工我都想做.

Geotech 發表於 2018-12-16 08:11:18

支持 抵制 agent女

Fuckyouall 發表於 2018-12-17 20:45:33

吊你老母啦 呢個女仔我約過 人地外國讀完大學返來 因為屋企人有事先做呢d 個女仔起碼有163 亦吾係叫christine 24歲 吊好心你啦 冇口得 佢正職都唔係售貨員亂吹

wonghoimai 發表於 2018-12-16 01:05:46

.;lkjhgfhcxbjkml,/;.mhgcfxgbnm

馮骁 發表於 2018-12-16 01:37:01

Goodgoodgood

as258753951 發表於 2018-12-16 12:21:14

Cccccccccccccccccccc

jackykitkit 發表於 2018-12-16 16:40:34

ccccccccccccc

kingkong888 發表於 2018-12-16 18:34:45

thx for sharing

Dickychan 發表於 2018-12-16 19:55:05

睇吓內容先

adddddddd 發表於 2018-12-16 20:57:11

ccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: romantic moment 絕對係伏 (12-21更新)