Rock哥 發表於 2019-3-7 18:35:39

2800是最新agent價

Hello大家好, 又係我rock哥.
今日想同大家講下乜野叫"agent價", 同時屌柒班agent女

在大人網早期, 就有agent價一詞, 當時真CC大約1200-1400, 而agent女反而要1500, 因而有"agent價"一詞. 大家一睇個價, 就知道99% agent, 可以約都唔洗約.
約過真CC都知道, agent女質素差過真CC成條彌敦道, 反而仲貴. 因為要比錢馬佚, 個價冇可能低. 所以識玩既人都一定彈.
而最近呢班agent女幾乎都劃一開2800, 究竟點解呢? 今日同大家探討近年援交既所有問題, 點解有D人鬧"塊西鑲金咩?", 點解近幾年價錢升左咁多?

早幾日我約左個真PTGF, 但佢臨時甩底. 在情急之下, 我惟有約"即約即出", 而即約既都要開房先, 基本上我預左全部伏, 當比幾百蚊房錢幫大家踩晒地雷.

我之前既教學, 教大家約會時要開房先既唔洗約, 如果都係想試下, 可以講明"由於開左房, 所以唔岩唔比車錢, OK先好出."
但到左今日都冇用. 在上面, 我一再強調唔會比車錢, 但結果呢? 佢依然要我比, 我關了門, 佢不斷敲門, 最後幾乎要報警先肯走.

比得2800, 大家係要呢種.

示意圖, 非當時人

點知出到來又係佢:

當時人, agent女, 呢張相佢擺左好多年. 又話冇人擺真相, 佢另一個貴價agent咪又係擺佢真人相

以下內容含成人內容及恐怖成份, 18歲以下或膽少者請勿回覆查看
**** Hidden Message *****

唔止佢一個, 之後約多兩個, 我都在約既時候已經強調唔會比車錢, 佢地出到來都係照乞. 好在我開最細既門遼睇.
事後, 甩左我底既真PTGF, 最後都有到. 同佢傾計時, 佢同我講話生意好靜, 開2000 room plan 都經常冇客, 考慮再減價.

其實有唔少真CC已經減價, 有d什至1500已經可約, 講明假相免收車錢

奇了, 點解會咁. 呢幾年個價已經升左好多, PTGF唔係好搶手嗎?

PTGF個價勁升, 係因為曾經過度吹捧, 所以一下子多左好多客人, 好多人想試.
而今日, 個客群越縮越細, 比起吹捧前更細, 大部份人比agent女呃夠了, 退出了, 唔再去玩.

我自己本人都有去夜總會, 同D女女傾過. 而家好多agent女根本靜到仆街, 以前1500 agent價, 佢地10次比人彈7-8次.
而家佢地10單都做唔到一單, 由於想keep住每日賺5000, 佢地最後反而係加價. 加到2800. 10個有一個做就好了, 其他既收車錢.
所以你比2800佢地, 真係蝕到入肉. 人地彈走既垃圾, 個成本轉嫁去你身上.

點解D人會鬧PTGF開價太高, "塊西鑲金咩?" , 就係約錯左你地呢班"假PTGF". 然後中過一次伏, 就唔再試了.
點解仲有D人會繼續搵PTGF? 因為約過真CC, 回味當時的好,有講有笑, 有事前/事後飯, 有wetkiss, 有很多故事可以分享.
你比人一日彈10次, 就證明係你既問題. 你用做雞既方式做援交, 不但日日比人彈, 仲整爛個市場, 打爛埋真PTGF既飯碗, 斷人衣食有如殺人父母.

一定要車錢?
車錢係要比, 不過唔係比你! 人地PTGF真正part-time, 好遠走出來當然要比.
你地呢D長期在尖沙咀維記附近, 地點已經就左你, 仲點解要比?
乜野19歲,34C, 160高,冇一樣中, 仲比你呃開左間房. 仲要比你? 我屌你老母! 唔打你兩巴掌已經係對你地既仁慈

開房先係規柜?
只係agent女既規柜! 援交/真CC/PTGF 從來都唔係開房先, 驚比人放飛機既有好多方法避免.
可以先傾熟少少先約
可以先約見面食飯/飲野
可以只約millionbb 高級會員 (當我幫佢地賣廣告, 事實係搵到好野食, 女仔放心唔洗開房先)
就算只約room plan, 我以前都係約地鐵站等, 再一路拖手行過去.怕乜? 就只有真正做開雞既老雞, 先咁唔見得光, 咁堅持要開房先.

你地agent女話冇可能唔開房先, 人地vivi就可以唔洗開房唔洗車錢. 雖然她未必稱得上是PTGF, 但起碼是真CC.(就當我幫佢賣廣告)
我約過既真CC, 全部都唔洗開房唔洗車錢, 絕大部份都同我講: [未試過比人彈]
先見面, 後上房, 同時雙方都有彈走對方既權利. 點似得你地班agent女, 咁驚比人彈.
而家就你地開房先, 咪一樣彈9你, 因為你地根本就唔值個價, 唔會因為開左房就唔彈你

再講服務
拖手,傾計,wet kiss/事前事後飯 冇晒。
用小時計變左用Q計。幾年前真CC1600 陪2小時1q, 你地班agent女開到變左 2800 10分鐘1q
然後個agent女同我講, 2800蚊好合理, 而家夜總會叫大陸雞都要2000. 我一定要比車錢.
冇錯夜總會班五六十歲阿伯係出手闊綽d, 出一次街3千蚊起,但都唔係就咁10分鐘完事,事前你都有同佢飲酒傾計啦。
同時因為你地要服務阿伯, 所以先可以有高D既收費.
而去得香港夜總會既大陸妹, 都唔係一般質素, 所以有D高檔夜總會, 大陸妹可以收2000.
一樓一400蚊都有25分鐘。10分鐘?你好意思堅持自己值2800?係既你就唔洗用假相呃人.
https://www.raw-model.com/script/timthumb.php?src=photo/2018-12/1waistphoto.jpg&w=150&h=200&zc=1
明日花(一樓一), 500一次, 但很少吹鐘, 當佢聽到agent女得10分鐘服務都覺得離撚晒譜(又當我幫佢賣廣告)
一個一樓一既明日花, 無論樣同服務都已經贏晒你班agent女, 你仲認為自己值2800?
援交既重點, 係通常有wet kiss.
一樓一通常冇kiss, 所以只收400-500
酒店大陸雞通常有kiss, 所以收900-1100
基本上冇kiss就已經要減一半價, 何況你地仲要得5-10分鐘服務?
援交唔岩你地班中女, 滾番去夜總會陪阿伯吧

價格
單以高質素性服務而論. 以前大陸酒店雞$800-$900一次, 現在$1000-$1100(通常有kiss, 唔吹鐘)
以前援交 $1300-$1400一次, 按通漲計, 而家應該是$1800-2000一次
就係因為班agent女成交率越來越低, 抬高個價錢. 大家又中伏中得多, 越來越少人玩.

agent已經玩爛左個IG, 逼走晒真CC/PTGF, 而家又返回大人網搵食.
唔係想斷你地衣食, 但你地都唔係援交, 假相/假歲數/假身材/假身高, 冇kiss/冇陪伴(足1-2小時)/扮part-time/勁吹鐘.
最多值600. 如果真係想做援交, 有番wet kiss, 陪足鐘, 用真歲數身高三圍; 憑你地平均4分既尊容, 都仲可以開價$1500-$1600, 起碼少D人彈你地, 個成交率由10%升番去70%先.
日日做過街老鼠為左乞200蚊, 有尊嚴嗎?

每當有agent女同大家講開房先係規柜, 可以share我篇文章比佢睇, 再反問佢:[你係真PTGF/CC, 定係老雞? 老雞我最多比600你]

鐘意既可以將我篇文share開去, 唔鐘意可以屌9我, 係咁先

更新, 原來有人早過我發現2800是agent價:
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=72047
而佢list既其中一條agent女仲加到3200:

所以千祈唔好似為貴D係好野, 近期根本冇值2800或以上質素既女出現, 有既話一早大把人討論
反而貴既都係呃人, 反正都呃你, 唔爭在呃多d.

Rock哥 發表於 2019-3-25 14:38:29

nevilto 發表於 2019-3-23 12:57
想問rock哥,其實millionbb 好唔好? 有人話係agent網。但又有好多人話食到好野。 ...

可以按制舉報agent女。只有agent女才會直接公開自己contact。佢九成係free member。

我明白佢觀點,佢會覺得本來唔洗比會費就約到既女,點解要比錢人地賺,只要個個唔賣帳,等入面d女唔夠客,就可以唔洗比呢筆錢。但其實如果冇咁既system, 好多女根本唔放心出來做.

如果你抱住去夜總會比幾千蚊入場都未必揀得岩女既心態,就會覺得抵撚到爛. 如果你諗住入左會就一定有又平又靚既西屌,千祈唔好入, 玩番一樓一。

始終佢ptgf為主。如果你唔捨得比會費,你就當佢係一個冇真cc既爛網。

cowxox 發表於 2019-3-7 19:07:16

cccccccccccc

lovesiu1994 發表於 2019-3-7 19:07:27

cccccccccccccccc

Helldick 發表於 2019-3-7 19:21:53

Cccccccccccc

Ex1234 發表於 2019-3-7 19:24:34

Ccccccccccccc

ivancwc116 發表於 2019-3-7 20:42:10

Eric1812 發表於 2019-3-7 21:39:58

Hhhhjjjuiiiii

four_man 發表於 2019-3-7 21:41:08

nice to meet you

somebody1453 發表於 2019-3-7 21:55:01

你又亂嗡乜

as258753951 發表於 2019-3-7 22:08:17

Ccccccccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 2800是最新agent價