kafacrew 發表於 2019-4-19 22:58:02

空姐175 36e

最近微信係甘俾人封,連開左大半年都封!話俾人不停舉報!之前真係好誇,有人去我公司舉報有人賣X!微信又封,一開就封,一開就封,嚇到我咩都唔夠膽答!而家只係朋友圈放相!IG又係不停封!封到開唔番!開左line,放張bikini相都俾人report,搞到line都del左我張相!我賣二手用account 收款,又俾人report我使黑錢,搞到銀行問我甘多transactions係咩來?我個ac under investigation!之前用account get payment 搞到有surname又擔心俾人起底!真係救命!!!我都係想賺少少錢姐,唔岩咪唔好約!唔好搞我啦!

自我介紹先:我叫Kiby,係一名空姐,24歲,175高,56kg,36E,baby fat,可約 PTGF OR ROOM dating,plan可加我問:

有賣空姐貼身二手物品: 底底,内衣,空姐黑絲,空姐鞋。全部100一樣。有咩想買都可問我。買得多可機場面交/即除!

可查員工證,空姐證,機埸證,驗明證身!

**** Hidden Message *****

Kelvin987654321 發表於 2019-4-21 12:40:01

Ccccccccccc

ming890 發表於 2019-4-21 12:50:33

Nice to meet u

LILILILI 發表於 2019-4-21 13:01:24

ccccccccccccc

askslzng 發表於 2019-4-21 13:05:27

Ccccccccccccccccc

Kevin_1637 發表於 2019-4-21 13:11:03

Ccccccccccf

jamesirving 發表於 2019-4-21 13:28:20

ghdjxnmmvvvb

iebbor_ho 發表於 2019-4-21 13:36:42

Cccccccccccc

哈比人 發表於 2019-4-21 13:52:55

Cccccccccvc

kanex1992 發表於 2019-4-21 13:59:10

Cccccccccc
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 空姐175 36e