佳佳吖 發表於 2019-4-24 14:58:59

香港學妹缺錢 現約加.......

今晚真係勁好彩,吃完飯,臨住體下有無女,整返炮,點知比我遇到左,我加左距WhatsApp,距發誓自己唔係假相,發誓如果呃距比返房費我,我就博一次甘多,我開左房等距,等左大概半個鐘,一開門,哇,叼,我個心霖,呢次真係5年遇一次,使甘多錢,終於都比我遇到件正野,點都要慢慢歎,點知衝涼時候比距隻手洗到我細佬真係好想叼距,忍唔住,叫距唔好洗甘耐,出到來梗係戲肉喇,我等距訓係度,錫下距粒lin先,唔好體距甘瘦,手長腿長,比例超正,開始歎距腳趾,距唔比,我加左500距,距比我歎,滴腳趾仔好令,好似baby甘,好喇,開始來料,我話體下距妹妹,距唔比我體,我其實見到床單已經濕左,距滴水來,我忍唔住要戴袋叼距,叼,入面好熱,好似個水溏甘,撲街,距把叫床聲好淫蕩,隻眼好淫蕩係甘望住我,甘細個係床度甘燃淫做咩,我心霖,甘燃姣轉個pose先,我一手抱起距落地,距好輕呀,一定無90磅,正吖,係鏡前等距企係度,我係後面推距,甘瘦,pat pat甘翹真係第一次見,真係正,可惜最後忍唔住想叼耐滴都唔得,射左,距面都紅曬,應該高潮左,真係小姣妹一個,一定食到飽為止

妳地加距唔好話我post距出來,話朋友介紹好滴,真係想炮距先加距喇,唔想你地玩距吖,雖然我無能力包距,但都想人地穩滴錢**** Hidden Message *****

hksite 發表於 2019-4-24 15:50:50

Cccccccccccc

haha88 發表於 2019-4-24 16:16:52

cccccccccccccccccccccccccc

Klan 發表於 2019-4-24 17:39:19

Thanks so much

今日青頭仔 發表於 2019-4-24 17:47:21

let me see

jackyleee 發表於 2019-4-24 18:01:02

CCCCCCCCCCCCCCCCCCC

fatfat321 發表於 2019-4-25 00:53:07

ccccccccccc

tplink 發表於 2019-4-25 09:47:30

jeejjdjdjdhjd

robotm8 發表於 2019-4-25 13:29:54

let see ccccccccccccccccccccccc

cyt343 發表於 2019-4-25 13:35:19

who is ageee
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 香港學妹缺錢 現約加.......