港仔sunny 發表於 2019-5-16 17:15:14

PTGF no sex 最後變有sex 未能淡忘肉身 我是人

冇諗過第一次搵PTGF, 就已經令我畢生難忘, 朝思暮想

以前一直搵大陸高鐘, HG 上酒店$1100
近期佢地既女越來越唔得, P相P到完全另一個人
對我來講乜野GF feel係多餘, 身材好, 屌完就算

最近失戀, 比女朋友飛左. 令我決定試下GF Feel. 想要sex以外既野
最後我約左佢
**** Hidden Message *****

睇相又睇唔清楚個樣, 又寫明no sex. 如果唔係失戀想搵人傾計, 都唔會搵佢
約左時代廣場等.
等左一陣, 有人後面拍我博頭
Hi

一把好甜美既聲, 令我打左個冷震, 我轉頭望, 見到個笑容好燦爛既女仔.
我呆一呆. 佢個樣未必稱得上好靚, 但有親切感, 令我有心跳感覺.
同埋佢身形好靚, 有高度, 有長腿, 著短裙好好睇
Moon: 去邊呀?
我問: 可以去邊?
Moon: 你想呢?
我答: 去酒店開房
Moon: 對唔住, 冇呢個option
我: 講笑, 隨便啦
於是佢喬住我手, 話去食野
我地去左食傷心酸辣粉.
佢一路食, 一路講野, 問我悶唔悶.
又遞紙巾比我, 仲餵我食
我突然心裡感到一陣暖意, 覺得自己係年少時既張無忌, 有芷若妹妹餵我食野

之後, 我地去海邊, 到左碼頭附近傾計, 我問有冇野唔傾得, 佢話冇野唔傾得.
走既時候我地來了一個擁抱, 佢仲比左個good bye kiss我
這是我們第一次見

港仔sunny 發表於 2019-5-16 17:18:03

番到屋企, 我地都keep住有contact, 好快約左第二次
第二次見面, 我地來個旋轉式擁抱
晚飯後去散步, wet kiss左兩次.
到走時, 我忍唔住講左句: 不如來我屋企
Moon: 好呀
冇諗過佢會應承
當晚我地做左3次, 最後一次仲要冇套都照做
完事後我一直諗緊既係: 會唔會好貴, 要幾錢先找到條數?
但到佢朝早話要走時, 佢都冇問我拎錢
我第一次感受到乜野叫做有質量既性愛
係要兩情相悅, 係要有過程, 係要循序漸進. 呢D都係搵酒店大陸妹比唔到我既
而家諗番起當時擔心好貴, 好小人之心
這段回憶, 這段經歷係無價

我諗我可能已經沉左船, 鐘意左佢
我終於明白乜野叫真GF Feel, PTGF點解咁多人搵
呢種野, 唔係搵大陸妹可以得到

hello12321 發表於 2019-5-16 17:21:38

ccccccccccccccccccccccc

Phosphorus 發表於 2019-5-16 17:22:04

hello hello

marcong0331 發表於 2019-5-16 17:34:02

gduisbdkgqfuuhdsjfukwe

Loveualways 發表於 2019-5-16 18:16:56

Ccccccccccccccccc

somebody1453 發表於 2019-5-16 19:11:15

講僅咩????

Manman0725 發表於 2019-5-16 19:19:19

Vvbbbbbbbbbbbbbbbbbnn

zzyiuyiu 發表於 2019-5-16 19:35:16

zzzzzzzzzzzzzzz

geoffrey5 發表於 2019-5-16 19:56:54

welcome to freelunch lol
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: PTGF no sex 最後變有sex 未能淡忘肉身 我是人