劉雅詩 發表於 2019-6-4 21:38:26

學生妹兼職

我是雅诗        *23歲 ~

親切溫暖熱情環境佳獨立空間

我的 WhatsApp (ID:+852 65304399)

內容價位: HK$ 1500 DUP+BM+全套(有毒X 鑽, 水X 簫, 冰X , 顏X , 口X , 有潮X , 做X愛) ( 150分鐘 )2q

HK$ 2500 DUP+BM+全套(有毒X 鑽, 水X 簫, 冰X , 顏X , 口X , 有潮X , 做X愛 ,後X庭)(250分鐘) 3q

HK$ 3000 過夜DUP+BM+全套(有毒X 鑽, 水X 簫, 冰X , 顏X , 口X , 有潮X , 做X愛 ,後X庭)(600分鐘)任q

(安全、舒適、好服務)

細妹我等緊你來餵飽,仲唔過來我性愛工作室。

絕不摧鐘,包你玩到唔想返屋企

一對极性感又够豐满嘅天然靚波,皮膚又白又滑,

仲有我嘅床上私人服務都十分出色,

請私我 謝謝唷

(安全、舒適、好服務)

安靜隱密的空間 乾淨衛生的環境

一對一貼近你身心 讓你身心靈完全放松

完全開放你要的~讓哥哥感受激暢愉快

細緻的手法 服務用心 絕不偷時

用心服務有小女人Fu 苗條身段膚質優技術一流

下午12點至淩晨1點 ( 可提前預約時間 ) 請一定要說是從一樓一看到的喔!雅婷*100%本人

Raymond88 發表於 2019-6-30 23:29:27

bbbbbbbbbbbbbbbbb

AbcAbcman12 發表於 2019-7-3 16:07:32

Cccccccccccccccc

ngantimfai 發表於 2020-3-31 22:01:19

Ccccccccccvv

pojiji 發表於 2020-5-22 18:00:51

邊區??????

唔靚仔18 發表於 2020-5-23 10:32:20

樣樣樣睇下先啦

LeX_2008 發表於 2020-5-23 18:31:45

ccccccccccccc

mnnm 發表於 2020-6-1 23:08:48

請問如何聯絡

Koko2018 發表於 2020-6-8 08:24:46

睇下點先

Koko2018 發表於 2020-6-8 08:27:55

有冇V7?
頁: [1] 2
查看完整版本: 學生妹兼職