香港大人網

查看: 9400|回復: 204

[中伏] PTGF 平台(ptgfhk.com)小愛tg group呃人

中級會員

大家好, 又係我rock哥.
好耐冇同大家見面
自從我當年大破agent後,
2800是最新agent價
https://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=83048

因為得罪勢力人士而消聲匿跡.
今日再同大家見面, 係想揭穿新既邪惡勢力, 佢叫小愛

小愛係乜野人? 佢係現時一個ptgf tg群組既admin/bot, 同時呢個小愛開左好多個唔同相關群組.
有約過入面既女仔都知道係伏. 究竟佢係用乜野手法呃人? 最近又搞乜野動作? 我同大家揭穿佢真面目.

事先聲明, 我絕對唔係youtube果個rock哥. youtube rock哥係正人君子, 唔需要比錢買春.

大家都聽過真ptgf, 同假ptgf(俗稱agent女)
但大家又有冇諗過, 點解agent女就一定係假貨? agent點解咁仆街?

教識大家一個新term, agent都有分高級agent同呃人agent, agent神憎鬼厭, 係因為比呃人agent做臭個名.

真正既高級agent,  用真人相比你過目, 係成個樣睇晒, 只做熟客群. 收費雖然$5000-$10000不等, 但通常係有2小時服務, 女仔多數係model仔或KOL, 什至有明星仔. 年齡18-25歲左右.
次一級既agent, 都唔會怕比你知道佢係agent, 每日報告唔同既貨, 都係用真人相, 雖然庶庶掩掩, 但你起碼睇到來既女仔係同一個人, 價錢2500-5000不等, 都會比足服務

ptgf 平台

ptgf 平台

而無能力、無人脈、無料到既agent, 例如小愛呢個柒頭. 唔敢認自己係agent, 佢會用一d假相、假歲數、假三圍,  你連投訴都冇方法,
扮晒真PTGF呃你開左間房先, 然後推佢果堆次貨、30歲以上, 吸毒妓女比你, 你仲要比成3000蚊一次, 才得20分鐘服務.

小愛既手法係點?
用煙幕, 佢會招覽幾個真cc入群, 從而達到溝貨既效果. 籍著幾個煙幕既掩護, 令到佢個原本100%既吸毒妓女群, 變成好似有真貨, 要你慢慢尋寶, 但不知不覺你跌既車錢房錢時間都唔少, 有好多師兄彈左幾次忍唔住緊火, 就照上.
然後佢$1000佣金又袋袋平安.

小愛最近既動作
小愛tg群根本就係吸毒妓女為主, 佢溝貨, 但可惜溝極佢班吸毒妓女都佔左九十幾個percent. 任佢點樣掩飾, 都改變唔到低質素、次貨、冇服務、呃人既事實.
同一時間有一些標榜高質既收費PTGF 平台, 及高檔agent掘起, 令佢收入大打折扣. 於是佢學人試走高檔, 開多一條line, 叫vip club.
而呢個vip club, 正如某師兄所言, 入面都係果d女, 完全唔值得比錢加入. 佢冇好既貨源、同時亦冇好既系統(只係一個tg group), 收費亦唔合理地高, 月費$1800, 在我眼中連$180都唔值
佢VIP CLUB入面既其中一條女, barbiecherry, 有師兄踢爆真實年齡已經38歲:
https://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=138221&extra=page%3D1

如果你係真ptgf/真cc/冇跟agent
如果你唔係吸毒妓女, 又咁唔好采入左佢個群, 我建議你退群, 無謂受佢操縱和利用. 其實已經先後有幾個高質素既女仔離開佢個群.
如果你係真ptgf, 你只係part-time性質, 你可以去millionbb呢類收費平台搵有質素既客. 如果你係需要大量客人, 可以在大人網自由出post, 就有大把人加你tg, 根本唔需要入佢群受佢操縱.
而且類似既tg 群有好多, 你可以去晒咁多個tg群, 而放棄佢果一個群. 因為佢要求所有女仔只可以在佢個群出Post, 入其他群就ban走. 但其實佢個群個朵係最臭, 同時其他群加埋既人遠遠多過佢一個群.

如果你係師兄
你只要離開佢個群, 就會發現中小好多伏. 又或者你中多幾次伏, 先會識醒.

最後我教大家分辦真PTGF同假PTGF
真PTGF係 part-time性質, 陪行街拍拖為主, 一定街等, 通常年輕. 皮膚有彈性
假PTGF 以吸毒妓女為主, 冇行街plan, 或行街都收$1000, 最鍾意叫你開房先, 多一張相都冇, 絕對假相. 真人皮膚又黃又殘, 身上有煙臭味, 聲音沙啞, 平胸, 什至瘦到摸到胸骨.
另外有一些幾好既網上資源, 值得參考
ptgf 平台
PTGF/援交被偷拍, 被放上網怎辦?
PTG假相
回復

高級會員

回復 支持 反對

高級會員

Thanks a lot
回復 支持 反對

新手上路

thank you very much,中左幾次伏
回復 支持 反對

高級會員

cccccccccccccccc