香港大人網

查看: 9141|回復: 310

[中伏] 約前請三思

VIP

平時本身會約開啲約過嘅cc...自問唔算粗魯,都好尊重cc,過程中絕對唔會勉強cc,特殊情況下就算唔出都無所謂。

今日因為臨急臨忙即約,平時約開的唔得閒,諗住睇返啲之前約過有report嘅應該可以參考啦,跟住就約左以下女主角了,亦令我獻出人生中嘅第一次......report(之前約過唔同cc,不論好壞我都無出過)

先睇簡介:
1800 1q 不會摧鐘 但一定不可以超過1.5小時, 身材方面:34D 24 34 163CM,年齡:19
服務:環吹 69 wetkiss bath together makelove有套 制服加100 請自備

事緣1830左右突然收到女主角嘅回覆今日可以,咁就約左1930尖咀維記等,但係因為塞車遲左少少,大約1940左右去到維記。
見到佢,已經同wechat相有少少分別,但因為wechat相唔係全樣相,樣又唔係話真係咁差,算啦,去馬。

入到房,放低家用沖涼啦。

之前睇師兄report講時沖涼個part已經好吸引,實際上完全唔係個回事,係咁二洗兩野就算,今次都心諗仆街唔通中伏。

隱藏內容
沖完涼上到床,再睇返簡介
1800 1q 不會摧鐘 但一定不可以超過1.5小時( 半個鐘走左)
身材方面:34D(無) 24 34 163CM,年齡:19
服務:
環吹(摸兩野就帶套先吹)
69(妹妹都唔俾摸, 仲要搽左ky)
wetkiss(碰碰車都唔俾, 唔好話wetkiss)
bath together
makelove有套 制服加100 請自備

吹幾野就自己騎上黎....
騎兩野就叫我去上面....
上面插左陣想換狗仔, 點知又話痛要轉返正面...
插左無十分鐘,佢就話好痛唔可以繼續,話用手打算。

咁都開到口,廢事繼續啦,由佢用手算。
唔知打左陣又催我話仲唔出出,我話本身比較耐,未必有咁快。
佢就答我:唔係包生仔架喎,你咁樣點搞 (已經唔想講野)
再過多陣,又話打到手抽根....

無晒心情,咁我自己打算。

一打完佢就即刻入去沖涼,沖完涼就著衫,之後話要返屋企食飯,都搞到咁就由佢走了。

剩返嘅...自己睇。

wechat:jessiebb123

評分

參與人數 1金幣 +5 收起 理由
無我 + 5 贊一個!

查看全部評分

回復

新手上路

Sorry I read this post too late.  I am a victim too...
回復 支持 1 反對 0

高級會員

tung1211 發表於 2016-7-20 23:42
就係因為睇左依份report我先約...點知就變到今次咁,而且我懷疑根本係agent= = ...

100%係agent 女, 我一向都唔信report, 實在太多打手,

佢鬧人雞蟲咪即係承認自己係雞?
回復 支持 1 反對 0

高級會員

c c c c c c c c c c c c
回復 支持 反對

註冊會員

Cccccccccc
回復 支持 反對

金牌會員

http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=6779
之前有vip幫佢出report架,甘都伏
回復 支持 反對

高級會員

Nice to meet you
回復 支持 反對

VIP

就係因為睇左依份report我先約...點知就變到今次咁,而且我懷疑根本係agent= =
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

thanks for sharing
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Cccccccccccc