香港大人網

查看: 15249|回復: 537

[正評] 我一定會翻約既CC

高級會員

今日同各位師兄分享一位幾正既cc!!其實我都add左佢有一段時間. 我都唔敢茂茂然約佢, 怕中伏跌錢呀嗎!! 所以我做左一排功課.  睇左佢朋友圈既report同相, 都無咩問題應該係真cc, 所以放心去馬. 約佢個陣, 睇到佢更新左張泳衣大頭相. 雖然見唔到個樣, 但對波型都幾正, 睇到有啲火起想打飛機!!拿拿臨約實佢!!到出黎個日約左係尖咀維記等, 約女早d到係常識吧!但去到記得同佢單聲確認衣著先, 因為維記樓下會有d疑似ag 女會兜你上房!等左陣終於見到Vivi真身, 不得了!!! 眼大大, 櫻桃小嘴, 笑容好甜, 仲幾凊純添, 睇落有少少似劉心悠!! 雖然瘦底但對波一d都唔細, 目測應該有c 加上衣著斯文得黎又有d性感, 完全係我個杯茶!! 佢認到我之後就主動行過黎拖住我一齊上房. 入到房放低家用行裝就開始傾計熱身, 都幾nice, 傾下傾下開始咀咀! 不咀由事何,一咀就痴住左!勁好咀, 咀仔超柔軟, 咀到回到氣先捨得停!跟住除衫沖涼啦,  一除低個bra對野就彈出黎,一見到忍唔住九秒九接住,索左幾野奶香,我同細佬都醒神左!vivi侍浴都幾細心, 洗得幾干淨, 洗洗下又咀過, 咀到我硬曬, 如果得真係將佢就地正法!! 沖完涼上床再咀過, 今次真係無得忍!試探下濕濕地自己上套埋牙, 第一次合體個人鐘意男上先, 因為可以一邊觀賞女女一邊又可以控制抽插速度!溫柔d慢慢順利推進, 入曬之後再加速, 全程高居臨下望住女女既表情, 另有一翻風味!五六分鐘之後開始覺得入面好緊, 原來係傳說中既收音機, 力道仲要唔細, 成條野好似比佢包實曬咁, 見到女女咁肉緊我都唔客氣出全力招呼, 沖刺兩三分鐘之後真係頂唔順攬住派彩, 但vivi 仲係夾住唔放黎多幾野!有d被清槍既感覺,一個字爽!一齊休息左一陣, 本身諗住黎多q,但無奈聽日要翻工所以唯有一下次先啦!一齊沖涼走人, 出到房門口又咀左陣, 真係好好咀 , 絕對係值回票價, 一出酒店門口已經心思思plan 緊下次個2q! 不過我提下大家如果有心約既要早啲約, 因為vivi有份正職有d難就時間, 好似我咁就約左個幾禮拜!!下面我就留低佢既聯絡方法啦⋯⋯

wechat
http://www.hkbigman.net/forum.php?mod=viewthread&tid=530&extra=page%3D55

回復

註冊會員

睇吓內容先
回復 支持 1 反對 0

新手上路

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
回復 支持 反對

中級會員

Let me see
回復

註冊會員

cccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Cccccccccccccc
回復 支持 反對

高級會員

Thanks ching report