香港大人網

查看: 6198|回復: 162

[中伏] "CC"Hazel火之約會

新手上路

十月十日重陽假期,我wechat左收得唔貴既"CC“Hazel 約她晚上8:00到尖沙咀維記附近等,之後佢wechat 我要改8:15,當然無問題。
我約8:10到達,直接打比佢話佢知係7-11等佢,佢話黎緊,叫我等一陣。一等左20分鐘;於是我再打比佢,佢話就到,咁咪再等囉。過左約五分鐘,佢sms我 "Take room first“ 。好啦,叫得我攞房一定就快到啦,於是攞左房瞓下睇下電視先啦順便放定家用係枱啦。睇巨輪睇左15分鐘左古,佢打黎問:你係邊間洒店呀?我話:近住天文台道果間維記呀~ 佢話:好好好依家過黎~ 一等又十五分鐘,Total 係房等左半粒,加埋7-11 個半粒鐘,總共遲左一個鐘~ 無所謂啦,遲到好正常啫,但係可唔可以一次過話我知呢?

拍門聲響起!開門,hi!佢既Outllook的確同相薄既佢有好大落差(見附圖)兼無笑容,黑口黑面,加上一身煙味。我心一沈,同自己講"可能佢過黎太趕啫,同佢又無話唔食煙呃我,包容下啦"。初入到房,例行叫她袋起枱上家用,跟住坐低休息下傾下計先啦。佢話'唔使',要去沖涼;我心再一沈,心想入到黎起拖下手傾兩句都得呱,唔使咁趕下話!跟住佢就入左浴室除衫,我坐左係床度O O地咀,心情當然唔多好啦~ 突然佢係浴室出黎問我點解唔除衫一齊沖,呢個時候終於聽到D啱聽D既野啦!我當然入浴室除衫準備沖涼啦~

我地一齊站在企缸中,佢揸花灑不停帶幫自己沖身,心想佢沖完應該會幫我沖下掛,咁我咪繼續O 住咀睇佢沖身囉,加上佢真係當我透明架喎。攪掂!佢沖完自己個身,佢就一手將花灑掛返上牆,跟住就走左出去抹身。天呀!當時我個身仲九成乾架,世古唔到"一齊沖涼"已進化成如此。

去到呢個moment,各位師兄換轉你係我,你會點? 但我選擇繼續,因為我好想知佢跟住下一步會點。我包住毛巾坐係床黑面,佢一副骨架加上紋身既身軀,就坐係我隔離大約離開一呎左右,佢係咁問:可以開始未呢,可以開始未呢,點解唔開始呀?但各位記住,去到呢個時間我只係點到佢一下博頭咁多,outlook唔掂唔係重點,最重要係態度同服務呀!好啦,我再忍~咁情況我唯有調暗D燈,試下我主動囉~跟住佢話唔想關燈~好!唔關囉;跟住我咪叫佢訓底先囉,佢又話唔想瞓低,剩係坐係度係咁問:開始得未呀?跟住又話出面好糟好驚又乜乜乜好似上身咁。天呀,點解要咁對我?一心諗住放假開心,依家仲要慾火變怒火!真係連一樓一既服務都無(我未到過一樓)我終於忍唔住,問佢攞返500叫佢走人家算數!結果房鐘用左黎睇巨輪II!

但因塲口大經典,跟住仲要聽埋幾段voice message 解説,所以我先成篇小說咁既報告打出黎。當然她的一開始就係怕我要回返$500水同要佢free Q啦,就話:「唔明白點解你要咁快放家用係枱面比我囉,我好奇怪囉」(即暗示我on9)跟住又講話我似差佬放蛇,赫親佢喎~ 總之講到佢係受害人一樣啦!

咁情況唔通我要同佢道歉?我唔係大有錢人,但五舊水食餐飯都無左啦,攞返真係諗都無諗,至於話驚我要free Q? 咪玩啦,真係自己打飛機仲開心過見到佢!
至於佢話唔明點解我咁快比家用佢,我反醒左好耐,莫非係我一直做錯左,其實唔通係攪完先比家用?

各位師兄,如果你有無比勇氣、忍耐力,包容,勇於墓險既精神同大排時間,我誠意推介極品Hazal比妳!

WeChat: joan2hazel
mmexport1476269460810-1 copy.jpg

回復

高級會員

睇過 支持支持
回復 支持 反對

高級會員

Must be Agent cc
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Thanks for sharing