香港大人網

查看: 14755|回復: 315

[中伏] 大陸黎的七日鮮

新手上路

師兄大家好,出呢個POST之前真係諗左好耐...好似咁樣打爛人地飯唔係咁好,但唔講,真係對唔住自己同埋妹妹..

呢編野,主要係講七日鮮,所謂七日鮮,即係大陸拎住旅遊証件黎的妹妹(見香港成人玩樂討論)

本來咸魚青菜各有所愛,你肯搵人地肯做,大家相安無相,但有D野實在不吐不快:

1. 你以為你加左個WECHAT係妹妹本人?你太年輕了,其實大部份大陸黎的妹妹,都係比幾個大陸AGENT控制住。
最出位,當然係'娜娜'同'小佳妮'啦,佢地一個人開10個8個WECHAT,WECHAT主人經常改變,由A交比朋友B,B比同學C。
點解我知?因為我之前都襯左唔少妹妹,根本你上到房,佢都唔知係你邊,收幾多錢做幾耐,佢地仲要問返個AGENT。同埋,佢地所有妹妹的自我介紹基本上都一樣,只係改左名,歲數,身材同價錢。

2. AGENT無人性,食水超深,同一時間安排多過一個客
我曾經私下拎左妹妹的WECHAT(當然唔係係網上見到AGENT開轉黎轉去個個),佢地話個AGENT食水超過一半,房租仲要自己比。
同埋試過上到房,明明MARK左兩個鐘玩2Q,但做完1Q妹妹同我個AGENT安排有客到左,退返1Q個差價比你,即刻趕你走
我自己都試過夠鐘係酒店樓下等上房,但等極都無反應,AGENT消失左,,等多左陣撞到另一位師兄搵同一個妹妹...
點解我知,因為個個師兄都開左WECHAT,我睇到相。我見到佢上左去,個AGENT都仲未有反應,我知比人放飛機啦,咁我走左,20分鐘之後個AGENT叫我上去話係酒店突然無左WIFI ON唔到LINE,我話走左仲比佢破口大罵。

3. AGENT話乜都得,實際乜都唔得
呢樣野係真係好過份,D介紹講到大車,玩具毒龍得乜都得,實際上乜都唔得。
有唔止一次,想錫下的時候左閃右避,唔比大車都算喇,連臉同波都唔比錫。
成日話好多水,但結果上到去就次次都話KY,插多兩下就話攰/痛,要用口出。
係咁易奶兩下就口都唔用,單手同你搞,仆你個街,搵香港酒店D A女都唔會咁樣啦。

4. 你見好多唔同女咩?實際上黎黎去去都係個班人黎
只要大家有ADD過佢地就知,基本上黎黎去去都係個10幾個人,但次次返黎,多數都會改過個名話第一次做,岩岩破處無耐。
佢地同一個WECHAT周時轉人,呢個妹妹好生意就會留足7日,唔好生意個AGENT就會趕佢返大陸,過一排先落黎。

5. 嚴重貨不對板
你睇相好靚,好似MODEL咁,睇唔到有紋身/疤痕,但上到房一收左錢除衫,見到有紋身事小,仲試過有疤痕。
張相個波好挺,真波係縮到乾身小龍包咁。D AGENT執相執到變左另一個人咁,年齡又假,仲夠膽收13-1500一次

最後,我想重申,我唔特別討厭七日鮮,但係呢D AGENT真係太過份,價錢又比本人AGENT高,仲要成日呃人,我先忍唔住要出聲。

多謝各位師兄睇以上的廢話,希望大家唔好跌錢,幫襯前諗清楚
回復

註冊會員

吐苦水?
回復

高級會員

Ccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

新手上路

Cccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員