香港大人網

查看: 5545|回復: 69

[正評] 關於近日KKbaby身體嘅謠言作出澄清

認證女會員

關於近日我身體嘅謠言作出澄清。

首先多謝各位師兄對我嘅關心,呢幾日我有唔少舊客問我係味得罪咗人,又有人攻擊我。我先知道原來有一個微信叫曾蔭權既人同另一個私私講話我有椰菜花,而呢個私私就cap左呢個對話上佢朋友圈,上文下理睇唔到,唔知點解會講起我,只係睇到佢哋兩個人嘅對話講起我,然之後就話我有椰菜花。

1: 我微信朋友圈同我個blog一直都有放我做身體檢查嘅報告。驗血,乙型乾炎,梅毒,愛滋,我三個月會做一次,青躍社工免費幫我做既。

2: 子宮末片檢查,喉嚨檢查,陰道檢查,我一年就會檢查一次,我係喺青鳥社工度做,因為佢哋有免費婦科醫生檢查。

3: 我係18歲嘅時候已經係醫院度打左三支HPV嘅預防針。我3枝嘅預防針已經全部療程打晒,所以我嘅身體係會有抗體防止HPV。

4: 因為一直我都有非常之嚴重既月經痛,所以經過社工嘅介紹,我上年係家計會度放咗一個比較貴既子宮環叫mirena,所以家計會入邊嘅婦科醫生已經幫我做晒所有婦女檢查,確保我係可以安全放入子宮環,所以開頭我係每一個月,三個月,同埋半年我都要去做一次全身嘅婦女檢查。其實呢啲原本係我嘅私人野我都唔想講出嚟,不過我就唔明點解有啲人總係喜歡針對我。我會放埋收據上嚟證明我一直keep住check身體證明我係健康。

5: 椰菜花係一種皮膚病,生係皮膚外面,如果你對眼冇問題嘅話你一眼就會睇得到,如果你見到女仔有生D奇怪嘢,乜你仲會同佢做愛咩?

6: 我已經做咗激光,我係白虎,係冇毛嘅情況下你覺得會睇得唔清楚?連陰蚤都冇又點會有椰菜花?

7: 我張呢位私私cap圖放上黎比大家睇下,你地覺得係咁樣嘅一段對話到你地會相信曾蔭權講嘅野係真?

8: 呢個曾蔭權之前曾經放過我飛機,之後我好嬲封鎖左佢,唔知佢係咪老羞成怒,所以走去同其他私私唱衰我。我認為呢個曾蔭權都冇約過呢位私私,我亦都唔相信呢個曾蔭權係一個師兄,我甚至乎認為佢係專業放飛機嘅飛機檔組織成員。

9: 我係私私界到一個私私都唔識,所以如果有其他私私話識得我,大家千祈唔好相信,有啲乜嘢大家可以同我求證,我係絕對百分百願意同師兄講真話。甚至乎係CC如果收到乜嘢消息都可以同我求證,大家都係同行應該守望相助,唔應該助長呢啲飛機黨成員擴大佢哋嘅惡勢力。

10: 我最近不停俾人放飛機,同一日裏便俾人放四五個飛機,最後一個更加過分到叫我訂左酒店先,而且仲要係4-5000蚊嘅酒店。同埋其他絲打都要小心,有好多話包養嗰啲千祈唔好相信,特別係叫你send咗有樣嘅相俾佢,或者話有特別要求要唔用袋或者玩其他野,總之一定要收咗錢先。

11: 為咗自己嘅健康所以大家唔好再問我唔用袋得唔得,就算你俾10皮20皮我,我都唔會同你地唔用袋。因為愛滋病係無得醫,大家千祈唔好貪一時之快而中招。師兄如果想做免費嘅身體檢查可以去搵再思社工,係唔使比身分證登記。政府都有社會衛生科,不過就要身分證登記,兩個都係免費嘅。為咗大家嘅健康各位師兄同埋絲打都要定期檢查身體。

祝大家身體健康。想聯絡我嘅師兄可以去我私人網站度。

Http://kkbabycc2015.blogspot.com/2015/03/d43kkbaby.html
回復

高級會員

let see see
回復

高級會員

thx for sharing
回復 支持 反對

高級會員

let me seee
回復

金牌會員

。。。。。。。。。。。。。。。
回復

中級會員

Seeeeeeeeee
回復 支持 反對

中級會員

ccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

中級會員

Cccccccccc
回復 支持 反對

Prestige VIP

Cccccccccccc